free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Nyolcvanéves testépítő

Borsa         Címkék: bodybuilder, kishír, púder, rekord, testépítő 0 hozzászólás

Láttunk már sokkal muszklisabb testépítőt is, mint az ausztrál Ray Moon, de kortársai között biztosan ő a legizmosabb. Nyolcvanévesen indult egy body builder versenyen.

Ray Moon évtizedeket töltött el a vendéglátó szakmában, de mire elérte a nyudíjas kort hirtelen tönkrement milliókat hozó üzlete. Viszont úgy tűnik, az ausztrál férfi nem az a fajta, aki könnyen feladja. Úgy gondolta, ez kitűnő alkalom arra, hogy a nulláról építsen fel valamit. Hetven felett nem túl logikus döntés a részéről, hogy épp a testét akarja építeni, pláne nem úgy, hogy volt már paralízise, szívműtétje és prosztata problémái. Öt éve edz olyan keményen, hogy azt bármelyik huszonéves is megérezné, de meg is van az eredménye. Nemrég egy ausztrál bajnokságon szerepelt sikerrel a 60 év felettiek kategóriájában.

www.davesdaily.com

Ahogy elnézzük, egész bájos a bácsi - különösen az apró szívecskével díszített fecskét szeretjük -, de azért annak nem örülnénk, ha a saját nagypapánk adná arra a fejét, hogy heti ötször két órát töltsön a konditeremben, napi három-négy kilométert dzsoggingoljon, és magas proteintartalmú diétát tartson, mint ahogy Moon teszi. Ahogy mondani szokták, a fent említett és bemutatott attrakciókat mindenki (főleg minden nyugdíjas korú) csak a saját felelőségére végezze, és inkább kérje ki előtte orvosa tanácsát.LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Detektív-képző

Ha szeretnénk kideríteni férjünk megcsal-e, jelentkezzünk a Harriet Bond detektív-képző iskolába.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés