free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Páncélos Louboutin táska

Borsa         Címkék: cipő, kihír, kirakat, louboutin, táska 0 hozzászólás

Christian Louboutint álomszép cipői tették híressé, de most egy táskát tervezett. Erre már nem használnánk a szép jelzőt, maradjunk inkább abban, hogy érdekes.

Christian Louboutin nevét hallva minden cipőmániás nő felkapja a fejét, most azonban egy általa tervezett táska kapcsán írunk róla. A Layered Hobo névre hallgató táskája annyiból követi a cipőknél megszokott Louboutin stílust, hogy itt is megjelenik a vörös szín. A tervező cipőinek talpa ugyanis rendszerint piros, ezúttal a táska belseje az. Viszont az extra nőies vonalat - amit cipői képviselnek - nem igazán képviseli ez a fekete bőr táska. Akkor már közelebb áll az alteros stílushoz, erre utalhat a Hobo elnevezés is, bár az ára nem épp hobókra van méretezve, csaknem 2000 dollár.

http://hauteconcept.com

A fényes fekete rétegek, mintha páncélok lennének, és nem mi vagyunk az egyetlenek, akik valamilyen állatra asszociáltak a táskát nézve. Egyszerre jutott eszünkbe a tatu és a tobzoska, de a képen látható ismeretlen fajtájú kitinpáncélos bogárra is nagyon hasonlít. Egyelőre nem döntöttük el, hogy ez most csúnya-e, mindenesetre sokkal jobban sikerült, mint Louboutin egy korábbi táskaterve, a giccses barbie táska.LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Fenék-tömés

Ha már a fenekünk méretével sem vagyunk elégedettek, mindössze 18 000 forintért miénk lehet egy fenék-tömés.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés