free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Ha nagy a felsőtested...

kirakat@borsa.hu         Címkék: kirakat, öltözködés, ruha, stylist, szakértő 2 hozzászólás

A Borsa stylistja nem csak általánosan, egy-egy témát kiemelve segít a harmonikus öltözködésben. Bárki megtalálhatja őt személyre szabott, konkrét kérdéssel is.

stylist

Ajánló

Saját stylist a Borsaolvasóknak!

A BorsaStylisttól, Pácsonyi Daniellától lehet kérdezni. A BorsaStylist segít öltözködni. A BorsaStylist megmondja, hogy mit igen és mit nem. Mindezért csak annyit kell tenned, hogy az alábbi címre elküldöd a kérdésedet, problémádat és vársz türelemmel, hogy hívjunk. Mert hívunk, mindenki sorra kerül.

Előre, az ízléses öltözködésért!

Ide írj neki: kirakat@borsa.hu

Kedves Daniella!

Régóta próbálom megtalálni a stílusom, de valahogy mindig inkább a kényelmes ruhákat választom az előnyös helyett. Van, mikor szeretek elegánsan felöltözni és van, hogy inkább sportoshoz van kedvem, és sajnos nem is mindig sikerül az épp aktuális divatot követnem. Most leginkább az a problémám, hogy nemrég anyuka lettem és az eddig is látható pocakom még feltűnőbb. A lábaim vékonyak, a csípőm keskeny, de a felsőtestem erős. Mivel a legtöbb divatújságban vékony lányokon mutatják be a ruhákat, még inkább tanácstalan leszek. Már feladtam, hogy mindig az aktuális öltözködési formákat kövessem, csak szeretnék sportosan elegánsan, mégis számomra kényelmesen és elsősorban előnyösen öltözködni. Télen talán még könnyebb a helyzet, hiszen van mivel takarni, de az átmenetei és nyári időszakok nagy gondot jelentenek számomra. Majdnem mindenhol már csak csípőnadrágot lehet kapni, ami számomra előnytelen, de talán egy A vonalú, bővebb felsővel. ha eltakarom a takarnivalót... Milyen szabású szoknyát illetve nadrágot érdemes keresnem? A felsőtestemet, a nagy hátamat és a pocakomat milyen felsőrészekkel tudnám ellensúlyozni? Tudsz nekem ebben segíteni?

Köszönöm előre is!

Üdvözlettel: Zsuzsa

Kedves Zsuzsa,

amennyiben vékony és formás a lábad, akkor pánikra semmi ok, ha pedig még melled is van, akkor nyugodtan állíthatom, hogy nyerő helyzetben vagy. Számtalanszor mondtam már, hogy az a legideálisabb szett, ami nem elsősorban a hibákat akarja elrejteni, hanem az előnyöket hivatott kiemelni. Nem kell szabatlan, A vonalú ruhák alá rejtened a gömbölyded formáidat, ugyanis ezek a közhiedelemmel ellentétben optikailag erősítik az alkatot. Próbálj meg rétegesen öltözködni, keress átlapolós felsőrészeket, vagy próbálkozhatsz ingekkel is. A lényeg, hogy mindig vegyél alá valamilyen eltérő színű és lehetőleg elasztikus topot. Már több boltban lehet úgynevezett alakformáló topokat is kapni, ezek olyan speciális anyagból készülnek, amelyek kicsit lenyomják a hasat, de mindemellett nem emelik ki az esetleges úszógumit.

Bátran próbálkozhatsz derékszabású zakókkal vagy kardigánokkal is, viszont fontos, hogy ne érjen tovább a popsid felső felénél, ugyanis így optikailag vékonyítani tudod a derekadat. Az A vonalú felső csak akkor jöhet szóba, ha egyenes szűk szárú farmerrel kombinálod, és könnyű anyagból készül, arra viszont figyelj, hogy ne legyen túl hosszú a felsőrész, ugyanis a nem megfelelő hossz is erősít. Farmerből vagy más nadrágból egyébként bármilyen fazon szóba jöhet, csak a magasságodtól függ, hogy mi áll jól; választhatsz egyenes vagy trapézszárú nadrágot is, a legideálisabb pedig az úgynevezett középcsípő fazon.

Szoknyából szigorúan olyat válassz, ami láttatni engedi a lábaidat, miért kellene eltakarni, ha szép! Kerüld a ceruzaszoknyákat, ugyanis ezek kiemelik a hasadat, helyette barátkozz meg körszoknyákkal, vagy az A-vonalú fazonokkal, az sem gond, ha a nadrágjaid egy részét lecseréled szoknyára, ugyanis sokkal egyszerűbb egy előnyös szoknyát találni, mint mondjuk farmert. Ezeket nyugodtan kombinálhatod balerinával vagy lapos csizmával, nem kell azon aggódnod hogy nem vagy elég csinos és a magassarkútól sajgó lábad sem fog kellemetlen perceket okozni.

Remélem, tudtam segíteni!

DaniellaLÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Fenék-tömés

Ha már a fenekünk méretével sem vagyunk elégedettek, mindössze 18 000 forintért miénk lehet egy fenék-tömés.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés