free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Scarlett Johansson AIDS klinikán

Borsa         Címkék: afrika, aids, johansson, kishír, ruanda 0 hozzászólás

Scarlett Johansson nemrég több AIDS klinikán is járt. Nem magát vizsgáltatta ki, az AIDS helyzetet mérte fel Ruandában a HIV-fertőzötteket segítő RED szervezettel.

A félig dán, félig amerikai származású Scarlett Johansson nemrég tért haza egy négynapos ruandai utazásról, ahol AIDS klinikákat látogatott meg. A Bono által alapított RED segélyszervezettel látogatott az afrikai országba, hogy saját szemével is lássa az ottani embereket és problémákat.

www.joinred.com

A 23 éves színésznő nem egy tipikus hollywoodi szőke, fiatal kora ellenére meglehetősen aktívan vesz részt a politikai életben és előszeretettel tevékenykedik mindenféle jó célok érdekében, sőt nemrég még az idős színésznők mellett is kiállt. Az persze vitatható, hogy egy művésznek mennyire dolga a nyílt politizálás, mindenesetre a harcos demokrata Johannson nemcsak nyilatkozataival, de komoly summával is támogatta Barack Obama kampányát. Nemrég Eva Mendes-zel közösen vett részt egy mobiltelefonok újrafelhasználására buzdító kampányban, és valószínűleg nem véletlen botlott bele a RED-et alapító Bonoba sem, akiről köztudott, hogy előszeretettel vállal be "világmegváltó" feladatokat.

"Nyitott elmével érkeztem ide, hogy lássak és tanuljak. Megértettem, hogy még egy apró segítség is, milyen hatalmas hatással van az olyan országokban lakó emberek életére, mint Ruanda" - osztotta meg tapasztalatait a sajtóval a színésznő, aki egyébként nem az egyetlen híresség, aki mostanában a RED-en keresztül jótékonykodik. Nemrég Armani és Julia Roberts segítő szándékkal terveztek közösen egy pólót.LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Detektív-képző

Ha szeretnénk kideríteni férjünk megcsal-e, jelentkezzünk a Harriet Bond detektív-képző iskolába.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés