free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Cucckereső: őszi kardigán

Borsa         Címkék: bolt, cucckereső, kardigán, kirakat, kötött 7 hozzászólás

Hétről-hétre valamilyen konkrét ruhadarabot célzunk be, és addig járjuk a boltokat, míg rá nem találunk a legjobbra. Ezen a héten őszi kardigánt kerestünk.

Egyszer csak képzeletünkben felrémlik egy bizonyos ruhadarab, kiegészítő vagy épp cipő. Menthetetlenül rákívánunk és aztán nincs mese, nekiindulunk és boltról-boltra járva próbáljuk meglelni fizikai valójában. Erre a szituációra épül ez a sorozatunk. Ebben a részben őszi kardigán után kutattunk.

Első mai jelöltünk a Mexxből való. A szinte minden üzletben hegyekben álló, következésképp hervasztóan unalmas, háromszög-kivágású, kisgombos kardigán kreatívabb változata ez, már annyiban, hogy denevérujjú. Az anyaga kicsikét vékony, viszont bátran vehettek alá egy testhez simuló garbót és akkor nem fogtok benne fázni, nem mellékesen pedig még jól is mutat.
Ára: 16990 forintIdén a maxi kardigán is menő, így egy ilyet is mutatunk, konkrétan a Tally Weijl kínálatából. Praktikus tartani ebből legalább egyet a gardróbban, mert ha enyhébb az idő, felvehetjük még kabát helyett, ha pedig hideg lesz, akkor alá. Kényelmes és klasszul melegít. A magas lányok mindennek máris, feltétel nélkül örülhetnek. Aki viszont annyira nem nőtt meg, az azért ügyeljen arra, hogy ebből a fazonból  maximum combközépig érőt válasszon, feltéve, ha nem szeretne úgy kinézni, mint egy erdei manó, aki magán felejtette a köntösét.
Ára: 8390 forint

Az előző fazonhoz képest éppen ellentétes hatást érhetünk el - tehát magasabbnak tűnhetünk - ebben a rövid, átkötős kardigánban, amit a Zarában találtunk. A felfázástól mondjuk kétségkívül nem véd, tehát érdemes alávenni valamit, ami leér legalább a derekunkig.Ugyanebben az üzletben kapható ez a kötött fodros kardigán is, melyet főleg a nem épp szilikongyanús mellmérettel megáldott nőtársaknak ajánlunk.
Árak: mind a kettő 8990 forint

Az Esprit tervezői a fentebb már említett háromszög-kivágású kardigánfazont egy mell alatt futó, cipőfűző jellegű madzaggal igyekeztek feldobni, a képen látható sikerrel. Bár a madzagnak ezen kívül túl sok funkciója nincs, ugyanis ha behúzzuk, az meglehetősen fura formájúvá teszi a kardigánt. Ha viszont hagyjuk lazán lógni, akkor sokat nem zavar és amúgy pedig van egy jó minőségű, hétköznapi viseletre abszolút alkalmas kardigánunk.
Ára: 17100 forint!!!!!A Mangóban végre találtunk színes kardigánokat is, ami valódi felüdülést jelentett a sok szürke, fekete meg drapp után, amit mindenfelé láttunk. Az első itteni választottunk amolyan trendi kis darab, mert rövid is, háromnegyedes ujjú is, lila is meg zsabós is… Mondjuk melegíteni nem különösebben melegít és aláöltözni is csak viszonylag minimálisan lehet.Nem úgy, mint a másik két itteni kiszemeltünk esetében, melyeknek amellett, hogy kellemes színük van, még kifejezetten vastagok, melegek is, ráadásul kényelmes szabásúak, így vékonyan, de adott esetben akár még rétegesebben is alájuk tudunk öltözni.
Árak: a lila és a sárga 9495 forint; a mályvaszínű 12695 forintLÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Fenék-tömés

Ha már a fenekünk méretével sem vagyunk elégedettek, mindössze 18 000 forintért miénk lehet egy fenék-tömés.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés