free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Ilyenek vagyunk az első hidegben

Borsa         Címkék: hideg, igen, kirakat, nem, utca 3 hozzászólás

Előnytelen adottságaink elfogadása évekbe kerülhet, és nem kevés idő, míg megtanulunk ennek megfelelően öltözködni. Ha megtanulunk. Példák erre is, arra is.

Hosszú évekbe telhet, mire elfogadjuk előnytelen adottságainkat, és megtanulunk ennek megfelelően öltözködni. Már, ha megtanulunk. Mivel mi, Borsás csajok is rendelkezünk jó pár ilyen megmásíthatatlan, kevésbé előnyös ténnyel, a szépérzéket szem előtt tartva, megpróbáljuk némán viselni ezeket.

Vannak azonban olyanok, akik a szépérzéknek hátat fordítva, erőteljes ízlésrombolást követnek el, egy-egy nem megfelelő, vagy nem megfelelően viselt ruhadarabbal. Szerencsére akadnak olyanok is, akiktől tanulni lehet. Nem bántani szeretnénk, csak ízlést formálni.

Igen

Nem
Annyit liláztunk itt újabban, hogy meg is feledkeztünk a szezon két másik, reneszánszát élő slágeréről: a szürke színről, no meg a koromfekete bőrdzsekiről. Most egyetlen alanyon szemléltetjük a két visszatérőt: nagyon csíptük mi ezt a kis szoknyát ezzel a finom esésű, halvány sállal, a derékig érő bőrkabátban meg akkora adag vagányság és kraft van, hogy bőven ellensúlyozza a befelé forduló lábfejek fiatalos esettségét és szemérmét. Jöhet a cudar idő, mit nekünk… 

Rendben, a hirtelen jött hideg okán olyan kompozíciók is felkéredzkednek az emberre, amire nem túl büszke utólag, és nagyon elnézők vagyunk mi is. Az óriási, ortopédcipő-küllemű lábbeli önmagában is furcsa darab, de a hozzá felkapott térdnacival hamisítatlan pipaszárakat csinál a lábakból, így némi esetlen, gyermeki báj határozza meg a külcsínt. Sajnos a kockás kabát meleg barnáihoz sehogyan sem passzoló rózsaszín sporttáska sem segít visszatalálni a gyökerekhez. Sebaj, majd legközelebb.
 
LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Fenék-tömés

Ha már a fenekünk méretével sem vagyunk elégedettek, mindössze 18 000 forintért miénk lehet egy fenék-tömés.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés