free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Öt divatos gyűrű

Borsa         Címkék: ékszer, gyűrű, kiegészítő, kirakat, lista 1 hozzászólás

A gyűrűkkel könnyen feldobhatjuk öltözetünket, de könnyű átesni a ló túloldalára. Nem kell teleaggatni a kezünket, elég egy darab, jól megválasztott gyűrű is. Lista.

Egy hangsúlyos gyűrű legalább annyira fontos része lehet öltözetünknek, mint a legszebb és legdrágább tűsarkúnk, viszont nem mindegy, hogy milyen fazont választunk. Most jöjjön egy lista öt olyan gyűrűvel, amik ugyan nem a Tiffany-ból kerültek az ujjainkra, de legalább annyira mutatósak, mint vagyonokat érő társaik. Azonban azt minden kedves Borsaolvasó vésse az eszébe, hogy a gyűrű nem karácsonyfadísz, nem kell telepakolnunk az ujjainkat, elég egy jól kiválasztott darab, ami megkoronázza a szettünket.

Gyöngy - Binder Bizsu

A gyöngy, a klasszikusan elegáns szettek egyik kötelező darabja, nincs olyan kosztüm, amihez ne passzolna, és bár korábban sokan nem tudták elképzelni, hogy sportos darabokat gyönggyel dobjanak fel, ma már ennek semmi akadálya. A gyöngyviselésnek egyetlen íratlan szabálya van, mégpedig vagy gyöngy vagy kő, nem illik csillogó köves ékszereket visszafogott gyönggyel kombinálni. Ugyanis hiába van az ujjunkon egy labdányi gyöngy, ha a mellé köves ékszert veszünk fel, a gyöngy elveszíti a jelentőségét.


Tündéres - Nomination

Ez a gyűrű leginkább azoknak lesz a kedvenc darabja, akiknek az elmúlt években sem sikerült felnőni, vagy legalábbis megszállottan szeretik a Peter Panből ismert tündér figuráját. A márka egyébként egy egész sorozatot kiadott a tündéres figurával díszített ékszerekből, de senkinek sem ajánljuk, hogy egyszerre hordja őket, ugyanis tündérből is megárt a sok. Ha valaki ehhez hasonló, lógós dísszel felturbózott fazon mellett teszi le a voksát akkor számolnia kell azzal, hogy szinte mindenbe bele fog akadni, és nincs az a kötött pulcsi, aminek a szálát ne húzná ki.


Bilincses - Nomination

Rendőrlányok és rendőrfeleségek kedvenc darabja lehet, a képen látható gyűrű. Ez a darab megrögzött egyedülálló, valamint szabadságharcos olvasók kedvenc gyűrűje lehet. Csakúgy, mint a tündéres fazonnál, a tervezők itt is egy egész kollekciót álmodtak meg bilincses díszítéssel, de hasonlóan az előzőhöz itt is a jóból is megárt a sok elve érvényesül. A képen látható fazon a többivel ellentétben, csak sportos szettekhez áll jól, kosztümmel vagy estélyivel semmiképpen se kombináljátok.

Ovális - Thomas Sabo

Ezt a gyűrűt tudni kell viselni, mivel a fél kezünket betakarja, fel kell készülnünk rá, hogy minden szem az ujjainkra fog szegeződni. Az ilyen hangsúlyos darabok leginkább átlátszó lakkal befestett körmön mutatnak jól, ugyanis a harsány színű körömlakk és a hatalmas gyűrű megölik egymást. Ha valaki a képen látható fazon mellett teszi le a voksát, akkor nem kell túlzásba vinni a többi ékszert, elég egy pici fülbevaló és már indulhat is, más kiegészítőre nincs is szükség. És még valami: az ehhez hasonló gyűrűket a gyűrűs vagy pedig a középső ujjunkra húzzuk, a többi ujjon pont úgy fog kinézni, mintha elárvult képregényhősök lézerfegyverét hordanánk.


8 karátos cirkónia - Thomas Sabo

Ha ennek a darabnak a köve gyémántból lenne, akkor még a sokat látott és gyémántgyűrű szakértőnek mondható Gábor Zsazsa is elmorzsolna néhány könnyet. Amíg viszont nem jön a szőke herceg fehér Bentley-n, addig be kell érnünk ezzel a mutatós, de korántsem vagyonokat érő darabbal. A cirkónia vagy bármilyen áttetsző kő akkor marad sokáig csillogó, ha semmilyen vegyszerrel nem érintkezik, fürdeni pedig szigorúan tilos benne. Ha mégis vesztett a fényéből akkor egyszerűen csak dörzsöljétek át szappanos vízbe mártott fogkefével.LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Fenék-tömés

Ha már a fenekünk méretével sem vagyunk elégedettek, mindössze 18 000 forintért miénk lehet egy fenék-tömés.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés