free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Szűz lány eladó!

Borsa         Címkék: kishír, modell, olasz, púder, szűz 3 hozzászólás

Raffaella Fico gyönyörű, húszéves, modell, de állítólag még szűz, egyelőre. Egyszerre akar meggazdagodni és megválni ártatlanságától. Egymillió euróért árulja testét.

A képen látható hölgy egy húszéves olasz modell. Ez idáig még hihető, az viszont már kevésbé, hogy még életében nem szexelt, sőt bátyja állítása szerint még barátja sem volt soha. Biztos nem volt ideje randizni, hisz a szülők azt is állítják, hogy templomba járó, tökéletesen tisztességes lány az ő csemetéjük, aki minden este imádkozik.

www.morningstarr.co.uk

Lehet, hogy Raffaella - aki egyébként az olasz Big Brotherben is szerepelt - azért imádkozott eddig, hogy bárcsak lenne egymillió eurója, és mivel eddig ez nem teljesült, úgy döntött szüzességét ajánlja fel ezért az összegért cserébe. "Már alig várom, hogy meglássam, ki fogja letenni a pénzt" - nyilatkozta, majd hozzátette azt is, hogy, ha esetleg nem tetszene neki a pasi, aki kiperkálja a lóvét, akkor csak szépen megiszik pár pohár bort, hogy ellazuljon az akció előtt. Hát, mit mondjunk, ügyes lány ez a Raffaella, biztosan feltalálja majd magát minden váratlan helyzetben.LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Detektív-képző

Ha szeretnénk kideríteni férjünk megcsal-e, jelentkezzünk a Harriet Bond detektív-képző iskolába.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés