free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Tömeges röhögés

Borsa         Címkék: hímtag, kuncogás, mosoly, nevetés, röhögés 0 hozzászólás

Egy gyerek átlagosan 3 percenként nevet, míg egy felnőtt már másfél óránként. Aki viszont végignézi Hímtag cikkét, tuti szétröhögi magát. Nevetős cikk, vicces videókkal.

Mindenki tudja, hogy nem számít az, hogy a nevetés ösztönös túlélési eszköz vagy a humorra történő értelmi reakció-e, de nevetni jobb, mint sírni. És azt is mindenki tudja, hogy nem érdemes várni a nevetéssel addig, amíg boldog lesz az ember, mert akkor megeshet, hogy úgy hal el, hogy nem nevetett.

Megígértük, küldjük nótát. Egy méltán népszerű felvétel mindenkinek, aki szereti


Ennek ellenére manapság minimum bolondnak nézik azt az illetőt, aki mondjuk nyolcpercenként felröhög bárhol, bármikor. Pedig a nevetés nem árt senkinek, viszont amíg egy gyerek naponta átlagosan nagyjából négyszázszor nevet, tehát három és fél percenként, addig egy felnőtt beéri tizenöttel és csak másfél óránként kuncog, röhög, örvendezik, nevet.


Amikor felszabadulnak az emberek börtönbe zárt érzelmei


Nevetni mindenki szeret. Az emberek szeretnek szelíden mosolyogni,vagy groteszken vigyorogni, vihogni, kacagni, röhigcsélni, és a többségük jellemzően repdeső örömében nevetgél. És édes mindegy, hogy begörcsöl a röhögéstől az arcizma, vagy majdnem maga alá piszkít jókedvében, de nevetni klassz.


A hatvanas évek legendája újratöltve, nevetés újrahasznosításos csajozós hahota


Persze rosszfejségből is lehet nevetni például kárörvendően kacarászni, vagy szétröhögni egy temetést. Vagy megalázkodóan is lehet nevetni, mint a maffiás vígjátékokban, amikor a főgengszter egy feszült és kínos pillanatban harsányan kineveti az áldozatát, aki mivel nem tud jobbat, hát vele nevet. Közösen nevetnek egy darabig, majd, amikor az áldozat már egészen belefeledkezett a nevetésbe, és már felszabadultan csapkodja a térdét és a főgengszter vállát, a főgengszter hirtelen elhallgat és szúrós tekintettel néz a továbbröhögő áldozatra. Szokták csinálni a geget úgyis, hogy nem áldozat, hanem főgengszter versus beosztott, és Chazz Palminteri például zseniálisan játszotta a mínuszos szellemi képességekkel bíró maffiózó szerepét.


Brékkacaj a nyolcvanas évekből


Nevetni könnyű. Megtanulni sem kell. A nevetés velünk született metakommunikációs képességünk, ugyanúgy, mint az összes többi beszéd nélküli közléscsere-lehetőségünk. A nevetés megy mindenkinek, mint a sírás vagy a grimaszolás. A nevetőnek nem kell gondolkodnia, nem kell beszélnie, ezért nagyon hatékony nevetni. Aki nevet, az ritkán
magyarázkodik röhögés közben, hogy azért nevet, mert egy nagyon viccesre gondolt és az jókedvre derítette.


Amikor a főhős nyílt színi röhögésbe hergeli magát és a nagyérdeműt


A nevetésben az is jó még, hogy bizalomgerjesztő, és mosolyra húzza a nem nevetők száját, hogy megnevettethet, és, hogy lehet közösségben is művelni. És hogy még a direkt nevetés, a műröhögcsélés, a konzervkacagás is nevetésre ingerelhet.
Egy jól kivitelezett nevetés távolról is hallható, de a diszkrét kuncogásnak is megvan a maga varázsa. Egy előadás közben a színházi nézőtéren elkövetett kellő hangerejű nevetés pedig tömeges röhigcsélést eredményezhet, és még a színdarab előadásának a folyamatát is megszakíthatja.LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Detektív-képző

Ha szeretnénk kideríteni férjünk megcsal-e, jelentkezzünk a Harriet Bond detektív-képző iskolába.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés