free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Love story helyett

Borsa         Címkék: drog, kishír, lovestory, o'neal, púder 0 hozzászólás

A Love story egykori főszereplője bűnügyi sztori hőse lett. Ryan O'Neal és fia otthonában drogot találtak. Persze ügyvédjük szerint nem az övék volt a cucc.

A mindenkit megríkató világhírű szerelmes film, a Love story egykori főszereplője, a 67 éves Ryan O' Neal és fia már szabadlábon vannak, de nemrég őrizetbe vették őket, mert malibui otthonukban drogot találtak. A nem éppen lávsztori még akkor kezdődött, amikor júniusban a 23 éves Redmondot, Ryan fiát, amint bedrogozva furikázott. Akkor drogelvonóra küldték és három év próbaidőt kapott. A mostani otthoni látogatás tehát csak egy olyan rutinszerű próbaidős nézelődés volt a rendőrség részéről, mint a többi, csak ezúttal találtak is  valamit.

10.000 dollár óvadék ellenében szabadon engedték őket, Ryan ügyvédje pedig máris harcosan tiltakozik, és kijelentette, hogy ügyfele soha nem drogozna, és, amit találtak, nem is az övé volt. "Megpróbált nyugodt életet élni.  Színészként dolgozik, és vigyáz a családjára " - bizonygatta az ügyvéd a színész ártatlanságát.

www.reuters.com, www.eonline.com

Azért a családjára mégsem sikerült annyira vigyáznia, ugyanis 44 éves lánya, Tatum O'Neal bevallottan alkoholista és drogfüggő, és ő is keveredett már emiatt rendőrségi ügyekbe. "Ha nem kezelik,  a drogozás börtönhöz, és halálhoz is vezethet, mindkettőjüket nagyon szeretem, és nagyon szomorú vagyok, hogy ezt kell hallanom róluk" - nyilatkozta apjáról és féltestvéréről.

Viszont egy másik O'Neal gyerek, Griffin már kevésbé volt együttérző. "Ez egy nagyon elcseszett család, ha érzelmileg egészséges és erős akarsz maradni, ki kell kerülnöd belőle"- mondta.LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Detektív-képző

Ha szeretnénk kideríteni férjünk megcsal-e, jelentkezzünk a Harriet Bond detektív-képző iskolába.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés