free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

5 bokacsizma

Borsa         Címkék: bokacsizma, csizma, fazon, kirakat, lista 0 hozzászólás

Idén télen csizmából a bokacsizma az abszolút menő, amivel csak az a baj, hogy nehéz megtalálni azt a fazont, ami jól is áll nekünk. Segít Borsastylist ötös listája.

Idén már sehogy sem tudjuk megúszni a bokacsizmákat, hisz a csizmák közül most ez az abszolút befutó. A különböző árkategóriájú csizmák mostanra már elöntötték a boltok polcait, nekünk pedig nincs más dolgunk, minthogy kiválasszuk a testalkatunkhoz leginkább passzoló fazont. A legmegfelelőbb bokacsizmát nem könnyű megtalálni, de listánkkal segítünk nektek. Jöjjön öt magassarkú bokacsizma Borsastylist használati útmutatójával.

Harisnya-bokacsizma - Alberto Zago

A harisnyacsizma már nem számít újdonságnak, leginkább vékony, szinte pálcikalábú lányoknak áll jól. Az idei szezonban viszont piacra dobták a csizma kistestvérét, a harisnya-bokacsizmát, ami első ránézésre kicsit olyan, mintha a kedvenc magassarkúnkat téliesítettük volna egy meleg frottírzoknival. Ez fazon vastagabb bokájú lányoknak is jól áll, de leginkább akkor, ha a csizmát sötétszürke vagy fekete, legalább 40-denes harisnyával kombinálják. Nem kell túl sok szabályt betartanunk a viselésekor, azonban egyenes szabású, boka fölött végződő szoknyával szigorúan tilos kombinálni, azt nyugodtan hagyjuk meg Mary Poppinsnak.


Sportos fekete - Baldini

Mivel ebben a csizmában a tervezők eleve felhasználtak három különböző színt ,felesleges lenne még egy negyedikkel is próbálkozni. Ezért, ha valaki nem akar hibázni, akkor vagy csőszárú farmerrel kombinálja, vagy pedig fekete vastag szövésű harisnyával és miniszoknyával. Hiába beszélünk magas sarkú csizmáról, mégsem állja meg a helyét kosztüm mellett, ha valaki mégis elegáns szetthez szeretné felvenni, az kombinálja bő szárú, élére vasalt sötét szövetnadrággal, bár akkor csak az ő titka marad, hogy valójában bokacsizmát rejt a nadrág szára.


Klasszikus fazon - Barbara Bui

A hagyományos értelemben vett bokacsizma az 1960-as és 70-es években kezdte meg hódító útját, legalábbis, ha korábbiakból ismert fűzős változatoktól eltekintünk. A kezdetekkor ezek a csizmák tényleg nem jelentettek mást, mint egy bokánál elvágott csizmát. Manapság már a legkülönbözőbb fazonokkal próbálkoznak a kedvünkben járni, mi viszont a klasszikus megoldás mellett tesszük le a voksunkat. Ez a darab vékony és vastag lábon egyaránt jól mutat és bátran kombinálhatjátok elegáns és sportos ruhadarabokkal egyaránt.


Szürke lakk - Bronx

A képen látható darab a harmincas évek Amerikájának gengsztereit idézi. A kamáslis cipőre emlékeztető csizma szoknyához vagy nadrághoz egyaránt passzol, persze csak akkor, ha mellé kellően vékony boka társul. Ennek a fazonnak ugyanis az a hátulütője, hogy optikailag igencsak megvastagítja a bokát. Aki mégsem tud róla lemondani, az kombinálja nadrággal. Egy fekete maszkulin kosztümmel és egy szürke inggel viszont biztos, hogy nem hibázunk sőt, igazán bátrak még egy nyakkendőt is felköthetnek.


Piros lakk - Loriblu

Ez a darab azoknak kötelező, akik a magukénak mondhatnak egy piros steppelt Chanel táskát, ha valakinek még sincs ilyen a birtokában, az egyszerűen csak kombinálja a képen látható lábbelit fekete, szűk szabású nadrággal és piros garbóval, viszont ilyenkor a körmöket is illik pirosra festeni. A lakk egyébként az idei szezonban minden mennyiségben jöhet, leginkább azoknak ajánlott, akik nem szeretik cipőpucolásra pazarolni a drága idejüket. A lakkbőr felületek tisztán tartásához ugyanis nincs szükség másra, csak egy kevés tejre és puha rongyra.LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Fenék-tömés

Ha már a fenekünk méretével sem vagyunk elégedettek, mindössze 18 000 forintért miénk lehet egy fenék-tömés.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés