free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Ilyenek vagyunk átmeneti kabátban

- pészM -         Címkék: igen, kabát, kirakat, nadrág, nem 0 hozzászólás

Előnytelen adottságaink elfogadása évekbe kerülhet, és nem kevés idő, míg megtanulunk ennek megfelelően öltözködni. Ha megtanulunk. Példák erre is, arra is.

Hosszú évekbe telhet, mire elfogadjuk előnytelen adottságainkat, és megtanulunk ennek megfelelően öltözködni. Már, ha megtanulunk. Mivel mi, Borsás csajok is rendelkezünk jó pár ilyen megmásíthatatlan, kevésbé előnyös ténnyel, a szépérzéket szem előtt tartva, megpróbáljuk némán viselni ezeket.

Vannak azonban olyanok, akik a szépérzéknek hátat fordítva, erőteljes ízlésrombolást követnek el, egy-egy nem megfelelő, vagy nem megfelelően viselt ruhadarabbal. Szerencsére akadnak olyanok is, akiktől tanulni lehet. Nem bántani szeretnénk, csak ízlést formálni.

igen

Nem

 

Szép vastag övvel átfont derék, finom, világos árnyalat, a szőke lobonc mellé-alá keresve se jobbat… Az őszi, átmeneti kabátok frontján hál’ istennek elég szép számú sokasággal találkozni újabban - ez a nem túl hosszú kiadás bátran ajánlható, akár elegánsabb körítéssel is, bár így, szűk farmerostul és sportos topánkástul is egészen rendben van. Alul, a csuklón alig láthatóan kikukucskáló világoskék óriáskarkötő reméljük a beljebb viseltekhez passzol inkább, de nem szőrszálhasogatunk, egyben van ez így, bőven. 

Van ennek a tükörfényes kabátnak valami piacos íze, de ez ízlés dolga, nekünk nem meggyőző - viszont ha már pucc és tündöklés, akkor a lejjebb viseltekre is ráférne valami pompa, a harmónia kedvéért. Az igazi problémánk azonban a már e helyütt is nagyobbacska vitát generált nadrághossz: egy bővebb szárú farmert egyszerűen nem szabad ennyire felhajtani, mert torzulnak a testarányok, töpöríti a lábakat, és hiába a csinos lábbeli. Lógjon, nyújtson az a nadrágszár, verdesse a cipősarkat!
 


 LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Fenék-tömés

Ha már a fenekünk méretével sem vagyunk elégedettek, mindössze 18 000 forintért miénk lehet egy fenék-tömés.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés