free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Winehouse hányt, köpködött, de nyerhet

Borsa         Címkék: amy, botrány, kishír, púder, winehouse 0 hozzászólás

Amy Winehouse nem tud olyan botrányos lenni, hogy rajongói kiábránduljanak belőle. Lehányta magát, köpködött, de a Europe Music Awardson legjobbnak jelölték.

Amy Winehouse-ról a legmeglepőbb hír az lenne, ha egyszercsak unalmas nyárspolgárrá változna. Erre nem sok esélyt látunk, így addig is maradnak nekünk a szokásos botrányos hírek. Nemrég azzal keltett undort széles körben, hogy nem elég, hogy lerészegedett egy partin, de mindezt egy 25.000 fontért kölcsönzött ruhában tette, amit le is hányt. Aztán a mosdóból állítólag szépen visszasétált a buliba a hányás foltos göncben, de ráadásként másnap, a lerókázott cuccot úgy vitte vissza, hogy még más luxusruhákat is összekent vele.

Ezt az akcióját követte a királyi család elleni alpári kirohanása, amit szerencsétlen módon pont egy olyan bulira időzített, ahol kedvenc keresztlánya -  mi már azt sem értjük, ki meri felkérni Amyt keresztanyának - karrierjét lett volna hivatott egyengetni.

www.smh.com.au, www.stylelist.com

A 12 éves Dionne ugyanis állítólag rendkívül tehetséges énekespalánta, és egy előkelő bulin lépett fel, a rendezvényen Amy William herceg barátnőjének tesóját, Pippa Middletont azzal "tisztelte meg", hogy leköpte a székét. Később pedig idétlenül ugrabugrált szegény Dionne körül a színpadon. Az este után végül magába nézett, és totál kibukott: "Ez a gyönyörű, fiatal lány pont olyan, mint én voltam. Nem tudom, mi történt velem. Az életem egy szar."

Ettől függetlenül szakmai sikerekben bőven van része, épp a napokban hirdették ki az MTV Europe Music Awards jelöltjeit, ahol a másik botrányhősnővel, Britney-vel együtt őt is jelölték a 2008 legjobb előadója címre.



LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Detektív-képző

Ha szeretnénk kideríteni férjünk megcsal-e, jelentkezzünk a Harriet Bond detektív-képző iskolába.



Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés