free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

5+1 hordhatatlan ruha

Borsa         Címkék: divat, hordhatatlan, kirakat, lista, ruha 14 hozzászólás

Hiszünk benne, hogy az alábbi listában szereplő ruhadarabok nem csak a Borsánál verik ki a biztosítékot. Lista a hordhatatlan ruhadarabok ellen, a jó ízlés szellemében.

Függetlenül attól, hogy egy cég felsőkategóriás vagy olcsóbb ruhákat és kiegészítőket gyárt, minden évben piacra dobnak egy-két, a mi megítélésünk szerint hordhatatlan darabot, amitől mi hidegrázást kapunk, mások pedig örömmel hordják őket. Most jöjjön 5+1 olyan darab, ami a Borsánál kiveri a biztosítékok, azonban eladási statisztikák azt mutatják, hogy még ha kicsi is, de van rá kereslet.

Lukas orrú csizma – Chloé

Azért az igazat megvallva, a Cholétól többet vártunk; a képen látható csizma a lehető legfinomabb bőrből készült, és még csak azzal sem tudjuk vádolni, hogy kényelmetlen lenne. Viszont felvéve inkább hasonlítunk, egy neandervölgyi ősemberre, mint trendi nőre. A lukas orrú csizmát már tavaly sem értettük, azt hittük, hogy idén télre megszabadulunk tőle, de sajnos a kívánságainkat sehol sem hallgatták meg, ezért idén ismét nekifutottunk a lukas orrú csizmának. Az eredmény ugyanaz mint egy évvel korábban, egyszerűen nem értjük, hogy mi benne a jó.

Szőremcsizma – New Yorker

Az egész őrület akkor kezdődött, amikor az ízléstelen szettjeiről híres Pamela Anderson forrónadrággal és trikóval kombinálta az egyébként otthoni viselésre ajánlott csizmáját. Kevesen tudják, hogy a csizma eredetije Oroszországból származik és tiszta gyapjúból készül, kizárólag kézimunkával és olyan speciális eljárást alkalmaznak aminek során a lábbeli teljesen vízhatlanná válik, ezek indokolják igencsak borsos árát. Amiről viszont mi beszélünk, az se nem gyapjú, se nem kézimunka és még praktikusnak sem mondható, úgyhogy viselésétől bárkit óva intünk, legalábbis akkor, ha el akarja kerülni a lábszagot.

Gyárilag lukas neccharisnya – New Yorker

Mi a Borsánál kampányt indítottunk a nagy lyukú neccharisnya ellen, egyre lelkesebbek voltunk mikor is egy körút alkalmával felfedeztük a neccharisnyák egészen új generációját. Igaz ugyan, hogy kis lyukú, amivel alapjában véve semmi bajunk nem lenne, de a gyárilag kilyuggatott darabtól még az életkedvünk is elmegyek. Egyszer és mindenkorra szögezzük le, a neccharisnya akkor jó, ha kis lyukú és nincs továbbcifrázva, az ilyen és ehhez hasonló darabokat tegyük félre farsangra vagy legalábbis elrettentő példának.


Kötött telefontartó – Patrizia Pepe

Csak azért, mert az idei szezonban minden jöhet, ami kötött, még nem kell túlzásokba esni, elég egy pulcsi egy sál és egy jól kiválasztott sapka, de a mobiltartónkat nem kell túlgondolni. Valószínűleg a tervezők nem gondolták végig, hogy a gyapjúfonal nem a vízlepergető alapanyagok táborába tartozik, tehát az egyébként is vízre érzékeny telefonok tárolására teljesen alkalmatlan. Persze, próbálkozni ér, ugyanis kétségkívül jól néz ki, de aztán senki ne panaszkodjon, hogy a telefonja nyomógombjai szivacsként szívták be az áztató őszi eső minden cseppjét.

Zebra mintás kabát és táska – Tally Weijl

Tény és való, hogy az állatminta idén nagy népszerűségnek örvend a tervezők körében, de kötve hisszük, hogy Milánóban vagy Párizsban olyan darabokat álmodtak meg, amelyek erőteljesen emlékeztetnek minket a céllövöldékben fődíjként elnyerhető plüsszebrára. Ha valaki nem tud ellenállni a kísértésnek és mégis magára kap egy zebramintás mellényt, legalább attól kíméljen meg minket, hogy mindezt megspékeli egy igazán borzalmas, de kétség kívül egyező mintájú táskával.A ráadás: lila mellény – Tally Weijl

Tény és való, hogy a szőrme és a lila is divat, de nem mindegy, hogy milyen mennyiségben. Ha a kiválasztott liláról egy flakon hajnali tavaszi rét illatú öblítő jut eszünkbe, a szőrméről pedig egy puha ágytakaró, akkor jobb, ha tőlünk tudjátok, hogy nem jó úton jártok. Ezt a mellényt még otthoni játszós ruhának sem ajánljuk, ugyanis klinikai tesztek bizonyítják, hogy viselése oly mértékben károsítja a szemet, amelynek szövődményeképpen akár súlyos és visszafordíthatatlan ízlésficam is kialakulhat. Ráadásul, az addig békésen szundikáló macskánk is könnyen ellenünk fordulhat.LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Fenék-tömés

Ha már a fenekünk méretével sem vagyunk elégedettek, mindössze 18 000 forintért miénk lehet egy fenék-tömés.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés