free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Ilyenek vagyunk csizmában

- pészM -         Címkék: divat, igen, kirakat, nem, utca 3 hozzászólás

Előnytelen adottságaink elfogadása évekbe kerülhet, és nem kevés idő, míg megtanulunk ennek megfelelően öltözködni. Ha megtanulunk. Példák erre is, arra is.

Nem egyszerű megtanulni elfogadni magunkat hibáinkkal együtt, de még nehezebb feladat, hogy adottságainknak megfelelően öltözködjünk. Van, akinek ez nagyon megy, de vannak azonban olyanok, akik a szépérzéknek hátat fordítva, erőteljes ízlésrombolást követnek el, egy-egy nem megfelelő, vagy nem megfelelően viselt ruhadarabbal. Szerencsére akadnak olyanok is, akiktől tanulni lehet. Nem bántani szeretnénk, csak ízlést formálni.

Igen

Nem

 

Előre exkuzáljuk magunkat: nem, nem a modelltermetet helyezzük piedesztálra, az most nekünk mellékes. A csizmaviselet és a hozzá választott szűk nadrág álljon a fókuszban, mert az ilyen, rövidebb (és kicsit elálló) szárú csizmához bizony szűk naci dukál, egészen szűk - nem pedig a bővebb szárúak vádli vastagító betömködése. Amúgy meg bőrdzsekivel, a feketékből kikandikáló barna övvel együtt elég menő kompozíció, de ezt plusz húsz kilóval is megoldhatja bárki.
 

A jó, a dicsérő szóval kezdjük: külön-külön egészen remek darabok ezek, a pöttyös hosszú kabát például vakmerő, de nagyon elegáns holmi, a csizma is kúl, meg az élénk naciba is látunk nem kevés fantáziát. Az együvé tartozást illetően azonban komolyak a kétségeink. A feliratos, kicsit kinyúlt pamutpóló pedig a végső döfés. Jeleztük már e rovatban, de nem lehet elégszer ismételni: az eklektikus öltözet nem attól lesz egész és impozáns, hogy reggel minden, a kezünk ügyébe akadó cuccba belebújunk.
 
LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Fenék-tömés

Ha már a fenekünk méretével sem vagyunk elégedettek, mindössze 18 000 forintért miénk lehet egy fenék-tömés.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés