free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Juliette Lewis szakmát váltott

Borsa         Címkék: bikini, juliette, kirakat, kishír, lewis 0 hozzászólás

Juliette Lewist eddig színészként és rockénekesként ismertük, de ezúttal modellként is bedobta magát. A Milánói Divathéten egy fürdőruha bemutatón szerepelt.

A Milánói Divathéten sok híres színész megfordul, de legtöbbjük a nézőtérről szemléli az eseményeket. Juliette Lewis viszont a kifutóra is feljutott. A Miss Bikini  fürdőruha bemutatóján szerepelt modellként, nem túl sok ruhában, de még mindig több textil fedte a testét, mint a többi modellét. Ettől függetlenül a szikár testű énekesnő, cseppet sem nézett ki rosszabbul, mint a többi sovány, bikinis modell.

http://checkyoureyes.blogspot.com

A cég állítólag azért választotta ki a vadóc Lewist, mert a hippi kultúrából merítő lenge ruhák jól illenek a színésznő és rockénekes lázadó természetéhez. Juliette szemmel láthatóan jól érezte magát a számára új szituációban. Kiderült, hogy nemcsak a mozivásznon és a mikrofon mögött, a Juliette and the Licks frontembereként mutat jól, e videó alapján bátran állíthatjuk, hogy a csípőriszálós sétálás és hajdobálás terén is határozottan tehetséges.LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Fenék-tömés

Ha már a fenekünk méretével sem vagyunk elégedettek, mindössze 18 000 forintért miénk lehet egy fenék-tömés.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés