free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Anne Hathaway mint Leia hercegnő

Borsa         Címkék: anne, fotó, hathaway, kirakat, kishír 0 hozzászólás

Anne Hathawayt legtöbbször klasszikus szépségként állítják be, de a W Magazine címlapján most futurisztikus fotók jelentek meg róla. Ez az imidzs is jól áll neki.

Bár Anne Hathaway-jel kapcsolatban a bulvársajtó most azon a kiszivárogtatott roppant fontos és nyilván teljesen hiteles információn csámcsog, hogy a színésznő állítólag bevallotta, hogy imádja az anális szexet, mi most erre a jól sikerült fotósorozatra figyelünk inkább.

http://celebglitz.com

Anne Hathawayt, akit a Neveletlen hercegnő bájos főszereplőjeként ismertünk meg, eddig főleg csak a törékeny nő szerepében láttuk. Erre az imidzsre épített a Lancome is, amikor a színésznőt kérték fel a Magnifique parfüm arcának.

Az ütős fotósorozatairól ismert divatmagazin, a W Magazine képein azonban nem teljesen megszokott arculattal látjuk. Az októberi szám címlapján és a magazinban lévő fotókon Anne habos "futuro-barokk" Christian Dior kreációkban pózol. Fekete tornyos-kontyos hajával, vastagon kihúzott szemével és szemöldökével pedig van benne valami Leia hercegnős.  Így együtt az összhatás elég avantgard, de mégis nagyon nőies. A fotókat Mario Sorrenti készítette, aki dolgozott a Harper's Bazaarnak, a Vogue-nak, de a Pradanak, Celvin Kleinnak is, de zenei album borítókat is fotózott, például a Duran Durannak és Shakirának.LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Fenék-tömés

Ha már a fenekünk méretével sem vagyunk elégedettek, mindössze 18 000 forintért miénk lehet egy fenék-tömés.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés