free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Cucckereső: őszi kabát

Borsa         Címkék: cucckereső, kabát, kirakat, ősz, tél 3 hozzászólás

Sorozatunkban mindig valamilyen konkrét ruhadarabot célzunk be, és addig járjuk a boltokat, míg rá nem találunk a legjobbra. Ezen a héten őszi kabátot kerestünk.

Egyszer csak képzeletünkben felrémlik egy bizonyos ruhadarab, kiegészítő vagy épp cipő. Menthetetlenül rákívánunk és aztán nincs mese, nekiindulunk és boltról-boltra járva próbáljuk meglelni fizikai valójában. Erre a szituációra épül ez a sorozatunk.

Idén a kelleténél sokkal korábban jött a kabátszezon és ha ez még nem lett volna elég, majdnem rögtön a télikabátoké. Tehát joggal tehetitek fel a kérdést, hogy minek vegyetek meg több tízezerért egy átmeneti kabátot, ha már most olyan hideg van, hogy reggelente csábítóbbnak tűnik télikabátot húzni? Éppen ezért ezen a héten, ugyan elsősorban őszi kabátokat kerestünk, ám azért beválasztottunk néhány télibe hajló határesetet is, melyeket - vastagabban aláöltözve - akkor is felvehettek még, ha megérkeznek a mínuszok. A boltok kabát-felhozatalával egyébként általánosan meg vagyunk elégedve. Örömmel konstatáltuk, hogy erősen visszaszorultak, illetve számos márka kínálatából el is tűntek a formátlan, jellegtelen pufi dzsekik, helyettük pedig mindenütt megjelentek a nagyságrendekkel ízlésesebb és nőiesebb ballon- és szövetkabátok, méghozzá a legváltozatosabb fazonokban és hosszakkal. Tehát van miből válogatni, nekünk a most következők tetszettek leginkább.

Újból trendi a klasszikus halszálkás minta és vele együtt az olyan cuccok - elsősorban kabátok és kosztümök - melyeket a pasik ruhatára inspirált és mégis éppen ettől übernőiesek. Ez a Benettonban kapható mini-halszálkás kabát például pont egy ilyen darab. Elsősorban olyan csajoknak ajánljuk, akik úgymond tudják viselni, kitölteni karakterrel, mernek macsó nő hatást kelteni. Kizárólag nadrággal mutat jól.Ez a Mangóból való ballonkabát a rendkívül aktuális lila szín karakteres árnyalatában. Egyértelműen őszi darab, viszont erre is igaz, hogy jövő tavasszal újra elő tudjátok majd venni.
Árak: Benetton: 34 790 forint, Mango: 17 395 forint

A Promodban kifejezetten bőséges a kabátválaszték, így végül is vissza kellett fognunk magunkat, hogy csak három darab kerüljön be ebből boltból a cikkbe. Az első egy csípőig érő, kismamás fazonú modell. Ballonkabát jellegű, vékony anyagból készült, tehát csak az átmeneti szezonra ideális, viszont legalább nem kérnek érte egy vagyont, nem beszélve arról, hogy néhány hónap múlva, tavaszi kabátként is hordhatjátok még.Következő itteni kiszemeltünk az előzőnél valamivel vastagabb anyagú, de ez is inkább még a tíz fok feletti hőmérsékletek idejére alkalmas, az alatt nem igazán. A szabásvonala egyszerű, de még éppen, hogy nem formátlan, kellemes árnyalatú lila színe pedig végképp megmenti a jellegtelenségtől. Ami pedig kifejezetten mellette szól, hogy nagyon puha és kényelmes viselet.

Harmadik jelöltünk ebből a boltból egy hiteles, nagymami-retro stílusú szövetkabát. Ez már az a bizonyos őszi-téli határeset kategória, mert szabása alapján inkább télinek látszik, az anyaga viszont annyira nem vastag. Viszont mivel szabásra nem túl szűk, ezért rétegesen alá tudtok öltözni. Szoknyás szerelésekhez is passzol.
Árak: piros: 12 990 forint, lila: 14 990 forintAz előzőhöz hasonló a helyzet ezzel a Tally Weijlből való, piros kabáttal, ugyanis ránézésre ez is télikabát lenne, viszont ahhoz túl vékony, így inkább őszi. Ami minket megragadott benne, az a test vonalát finoman követő, csajos szabásvonala és az egészséges, piros színe.
Árak: pöttyös Promod: 22 990 forint, Tally Weijl: 16 790 forint

A Mexxben akasztottuk le a képen látható, dupla soros gombolású, rövid kabátkát. Egyszerű, sok mindennel kombinálható, amolyan jolly joker darab. Mivel viszonylag vastag szövetből készült, illetve a kötött gallér szükség esetén felhajtható a nyakba, ezért adott esetben a téli napokra is elkísérhet bennünket.A másik itteni választottunk ugyan feketében is kapható, de halszálkás kivitelben látványosabb és amúgy divatosabb is, tehát inkább ezt mutatjuk meg. Ami inkább őszi viseletté teszi, az nem más, mint a háromnegyedes ujjmegoldás. És ezt itt most nem is ragozzuk tovább, ugyanis az ilyen fazonú kabátok viseléséről hosszasabb okítást  Borsastylist cikkében olvashattok.
Árak: fekete: 41 990 forint, halszálkás: 44 990 forintLÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Fenék-tömés

Ha már a fenekünk méretével sem vagyunk elégedettek, mindössze 18 000 forintért miénk lehet egy fenék-tömés.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés