free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Elkerített öngyilkosok

Borsa         Címkék: japán, kishír, metró, öngyilkosság, púder 0 hozzászólás

Japánban annyira elterjedt, hogy az öngyilkosjelöltek a metró elé ugranak, hogy kénytelenek voltak valamit tenni ez ellen. Kerítést húztak a peron szélére.

Japánban egyre nagyobb probléma az öngyilkosság. 2007-ben 33.000 ember lett öngyilkos, és a számok évről-évre nőnek. Mivel a fő okokként megjelölt pénzügyi és egészségügyi problémákat nem tudják varázsütésre megszüntetni, a japán hatóságok más ötlettel álltak elő. A metróaluljárókba kapukkal ellátott kerítéseket építettek a peron szélére, ami csak akkor nyílik ki, ha a szerelvény megérkezik a megállóba. Így az emberek nem tudnak a metró elé ugrani. Az öngyilkosságnak azonban ez csak az egyik népszerű formája Japánban.

http://www.boingboing.net/

Azt nem tudjuk, milyen "kerítéssel" akadályozzák majd meg a japánok, hogy a legújabb morbid divatot, a hidrogén-szulfidos öngyilkosságot az interneten terjesszék. Újabban ugyanis sokan a házi tisztítószerekből és patikákból is könnyedén beszerezhető anyagokból hidrogén-szulfidot kutyulnak, és a mérges gázzal ölik meg magukat. A receptet pedig számtalan weboldalon is "reklámozzák". LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Detektív-képző

Ha szeretnénk kideríteni férjünk megcsal-e, jelentkezzünk a Harriet Bond detektív-képző iskolába.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés