free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Veterán hamburger

Borsa         Címkék: egészség, étel, hamburger, kishír, púder 2 hozzászólás

A gyorskaja gyorsan készül, gyorsan fogy, viszont kiderült, hogy lassan bomlik le. Mármint, ha nem esszük meg. Egy nő 12 éve őriz egy hamburgert, ijesztően jól néz ki.

Egy amerikai nő 12 éve őriz egy hamburgert. Nem szeretetből őrizgeti őket, hanem pont azért, mert annyira ellenzi a gyors kaját, hogy ellenpéldaként mutogatja országszerte. A több mint egy évtizedes hamburger ( a képen bal oldalt, a papíron) annyira jól néz ki, hogy az már ijesztő.

http://bestwellnessconsultant.com
A 12 éves és a friss

Az egészséges táplálkozás mellett kampányoló nő legfőbb szemléltető eszköze ez a friss hamburgernek kinéző veterán burger. Mi tagadás, hatásosan illusztrálja, hogy a szemét kajával, mennyi szintetikus anyagot is elfogyasztunk. Magától ugyanis bizonyosan nem maradna egy darab zsemle és egy szelet hús ennyire ép 12 év után. A nő elmondta, hogy tulajdonképp semmi különöset nem csinált a szendviccsel, hogy megőrizze az örökkévalóságnak, csak egy szimpla uzsonnás dobozban tárolta. Bár külsőre tényleg semmi baja, de a szaga állítólag elég bizarr.LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Stresszoldó ételek

Van, akin a fokhagyma, van, akin a gyömbér segít idegei megnyugtatásában.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés