free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Veszélyes divat a vaginaplasztika

Borsa         Címkék: kishír, orvos, plasztika, púder, vagina 0 hozzászólás

Sokba kerül, veszélyes, és orvosilag nem bizonyított a hatása. Mégis megduplázódott a vaginaplasztikák száma. Ezen a téren is igaz, hogy a szépség nem minden.

Az utóbbi években megduplázódott az elvégzett vaginát átplasztikázó műtétek száma, bár pontos adatokat nem tudunk, mert a legtöbb ilyen műtét privát kórházakban zajlik. Épp ezért is aggódik Linda Cardozo, a londoni King's College kórház professzora, mert nem lehet tudni, milyen felkészült orvosok végzik a műtéteket, és mennyire készítik fel a pácienseket.

Mint mondja, a legtöbb nő pusztán esztétikai okokból műtteti meg intim szervét, de nem is gondol arra, hogy ez mennyire kockázatos. Ahhoz képest, hogy milyen nagy iramban álltak neki az orvosok átszabni a nők vagináját, még nagyon kevés adat van arról, hogy mindez hogy hat a megműtött nők pszichéjére, arról nem is beszélve, hogy az sem biztos, hogy a szexuális élet terén hasznos-e a beavatkozás."A nők szupermodellekké akarnak válni, ebből a szempontból is"- mondja a professzor, de figyelmeztet, hogy egy esztétikusabbra műtött intim szerv, még komoly orvosi problémákat is okozhat. Másrészről ahelyett, hogy a puncifiatalítást, a rugalmasság növelését nem feltétlen késsel kellene végezni, sokkal hasznosabb, ha a medencekörnyéki izmokat erősítjük.LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Detektív-képző

Ha szeretnénk kideríteni férjünk megcsal-e, jelentkezzünk a Harriet Bond detektív-képző iskolába.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés