free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

5 színházi táska

Borsa         Címkék: kirakat, lista, maxibag, színház, táska 0 hozzászólás

A sokoldalú maxi táskákat már agyondicsértük, úgyhogy elkezdtünk színházi táskákban gondolkodni. Mert vannak helyzetek, amikor csak ez jöhet szóba. Lista.

Hiába van birtokunkban a város legszebb maxi-táskája, vannak helyzetek, amikor az nem oldja meg problémánkat. Például, ha színházba készülünk, ugyanis nincs annál kellemetlenebb, mint amikor a túlméretezett táskánkkal, mások testi épségét veszélyeztetve - mert tényleg létezik olyan, hogy leverjük közben a másik fejét - próbálunk meg eljutni a székünkig. Ráadásul, ami utcára tökéletes, az a színházban snassz lehet, ugye. Színházba valami elegánsabb kell. Nem szeretjük a szigorú szabályokat, de lássuk be, színházba színházi táskát illik vinni. Most jöjjön öt olyan táska, amivel még az Operabálon sem vallhatunk szégyent - már ha van olyan Borsaolvasó, aki oda kívánkozik...

 

Klasszikus kicsiben - Aboriginal

Ez a táska leginkább azoknak válhat be, akik nem ragaszkodnak ahhoz, hogy a színházba is magukkal vigyék a nappali táskájuk teljes tartalmát, ugyanis nincs mit szépíteni, ez a darab inkább hasonlít egy nagyobb pénztárcára, mint egy táskára. Tehát, ha valaki emellett dönt, akkor jobb, ha számol azzal, hogy a papírpénzen és a színházjegyen kívül semmi más nem fog beleférni. Ráadásul, ha valaki hajlamos arra, hogy a kisebb tárgyait lépten-nyomon elhagyja, akkor jobb ha ezt a táskát messziről elkerüli.


Klasszikus nagyban - Chantall

Az előző táska nagyra nőtt klónja. A hagyományos értelemben vett színházi táskának pontosan így kell kinéznie. Még a divatvilág legszigorúbb kritikusai sem találnának benne kivetnivalót. Viszont éppen ezért unalmas is. Egy színházi táskánál persze nem elsődleges szempont, hogy kövesse a legújabb trendeket, de senki sem szereti hallani, hogy: jé, nekem is ugyanilyen táskám van!”  A képen látható táska azoknak lehet ideális megoldás, akik hosszú távra terveznek és nem szeretik túlbonyolítani az életüket. Ez a táska még évekkel később is vállalható lesz, ráadásul az apróbb sminkcuccok is elférnek benne.


Lazacszínű - Patrizia Pepe

Vannak olyan darabok, amelyekre szívesen áldozzuk a napi betevőnket, emellett önként és dalolva vállaljuk a hóvégi koplalást annak fejében, hogy álmaink táskája ott pihen a gardrób alján és bármikor, bármilyen alkalomra bevethető. Csak azért, mert egy táska a színházi táskák családjába tartozik, még nem jelenti azt, hogy nem használhatjuk minden nap. Az elegáns darabokat nyugodtan kombinálhatjátok sportos szettekkel, a lényeg, hogy az összkép jó legyen. Tehát, fehér pólóval és trikóval passzol, viszont kapucnis pulcsival elég béna.


Piros masnis - Tally Weijl

Egy színházi táskának nem kötelező sem feketének, sem nagyon komolynak lenni, ez a táska farmerrel és kis feketével is megállja a helyét. Ha valaki olyan táskát keres, amit nemcsak színházba, hanem bulizni is magával tud vinni, akkor számára ez a tökéletes választás. A táskát a tervezők egy vékony füllel is ellátták, így ha megunjuk a kezünkben vinni, egyszerűen csak húzzuk ki a fület, és akasszuk a vállunkra. Egy dologra azonban érdemes figyelni: hiába készül egy táska tökéletes minőségű műbőrből, vannak olyan ruhák, amelyekhez nem illik felvenni. Például selyemruhához.


Majdnem pénztárca retro stílusban - Tally Weijl

Ez a darab sem praktikus a maxi-bagen szocializálódott olvasóknak, ugyanis tapasztalatból állítjuk, hogy ha valaki 75 literes táskát hord magával nap mint nap, akkor súlyos hiányérzete lesz attól, hogy nem tudja a fél szekrényét magával hordani. A képen látható táska egyébként leginkább sportosabb szabásvonalú kosztümökhöz, vagy kötött ruhákhoz passzol. Selyem -vagy muszlinruhával nagy hiba lenne kombinálni.LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Fenék-tömés

Ha már a fenekünk méretével sem vagyunk elégedettek, mindössze 18 000 forintért miénk lehet egy fenék-tömés.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés