free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Harcos táska a Burberry-től

Borsa         Címkék: burberry, kirakat, kishír, táska, warrior 2 hozzászólás

Eddig már egy csomó híres tervezőt kicikiztünk, mert béna táskát tervezett, de most kivételesen dicsérünk. A Burberry "mini harcos" táskáért mi is harcba szállnánk.

Kishíreink között, ha táskáról van szó, általában ronda, vállalhatatlan, vagy legalábbis bizarr darabokat szoktunk bemutatni. Ez azért van, mert nem tudjuk szó nélkül hagyni, ha valami csúf, de drága. Ám ezúttal azért írunk, mert ebbe az egyébként "roppant könnyen megjegyezhető"  Mini Nova Armour Warrior névre keresztelt Burberry táskába nem tudnánk belekötni.

www.luxist.com

A kockás mintáiról híres Burberry, már korábban kihozta, Warrior táskáit, melyek nevükhöz híven igazi "harcos" táskák voltak, amolyan masszív gladiátor-stílust képviseltek. A díszes csillag alakú szegecsektől a táskák robosztusnak, és erőltetetten trendinek tűntek. Ám a finomított "páncélos mini harcos" már sokkal inkább bejön nekünk.

A szegecseket ezúttal kis négyzetalakú lapocskákra cserélték, és a rajtuk lévő minta a jól ismert burberry-kockákat adja ki. Vagány is, elegáns is, ráadásul nem az az agyondizájnolt kategória, ami jól néz ki ugyan, de nem sok mindenre használható. A se nem kicsi, se nem nagy méretben minden elfér, de nem kell órákig kotorászni , hogy valamit megtaláljunk benne. És azért is jár egy pluszpont, hogy a vállpántjának mérete állítható. Személyes kedvencünk a meggypiros változat, de, ha lenne rá háromszor 1600 dollárunk, megvennénk nemcsak azt, de arany és ezüst mutációit is.LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Fenék-tömés

Ha már a fenekünk méretével sem vagyunk elégedettek, mindössze 18 000 forintért miénk lehet egy fenék-tömés.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés