free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Ilyenek vagyunk feltűnő színekben

Borsa         Címkék: gallér, igen, kirakat, nem, utca 2 hozzászólás

Előnytelen adottságaink elfogadása évekbe kerülhet, és nem kevés idő, míg megtanulunk ennek megfelelően öltözködni. Ha megtanulunk. Példák erre is, arra is.

Nem egyszerű megtanulni és elfogadni magunkat a hibáinkkal együtt, de még nehezebb feladat, hogy adottságainknak megfelelően öltözködjünk. Van, akinek ez nagyon megy, de vannak azonban olyanok, akik a szépérzéknek hátat fordítva, erőteljes ízlésrombolást követnek el, egy-egy nem megfelelő, vagy nem megfelelően viselt ruhadarabbal. Szerencsére akadnak olyanok is, akiktől tanulni lehet. Nem bántani szeretnénk, csak ízlést formálni.

Igen

Nem


 

Na, régi, csúf adósságot törlesztünk: kismamát még nem mutattunk a rovatban, szégyen és gyalázat -, hát ímhol. Egy igazán igéző, méltóságteljes-elegáns, színes kompozíció. Bár a rojtokkal mi annyira nem ápolunk szoros barátságot, de a kellemes narancsszín ezekkel a meleg barnákkal tényleg szemet gyönyörködtető, és a nyakunkat rá, hogy a gallérzatot Erzsébet királyné is megirigyelné. A kis barna bőrtáska és a markáns nyakék már abszolút felső kategória - úgyhogy ezúton is gratulálunk az odabent fészkelőnek, ilyen mámmával nem nagyon lehet melléfogni. Főhajtás.
 

Oh, irgalom atyja ne hagyj el, ne, ezt tényleg ne. Tiszteljük az individuumot, a más ízlést, az eredetiséget, de az alsós farsangok Bádogember-jelmezét piros velúrcsizmával és kiegészítőivel, zsebből kilógó láncegyüttessel, húsvéti nyuszi-sállal - szóval sok ez a jóból. Próbáljuk latolgatni, miféle szándék, cél lehetett a vezércsillag odahaza, de két szemöldökemelésnél nem jutunk tovább, és fel is adjuk. Tehát ha színesek és szemkápráztatók kívánunk lenni ősszel, akkor legyen ez a negatív példa, ha viszont a februári farsangi szezonra tréningezünk már jó előre, akkor hadd szóljon!
LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Fenék-tömés

Ha már a fenekünk méretével sem vagyunk elégedettek, mindössze 18 000 forintért miénk lehet egy fenék-tömés.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés