free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Gyorsító nyugdíjasoknak

Borsa         Címkék: autó, baleset, kishír, öregek, púder 0 hozzászólás

Az autóvezetés nem játék, de egy amerikai biztosítótársaság videójátékkal akarja megelőzni a baleseteket. Szerintük a szerkentyű javítja az idős sofőrök reakcióidejét.

Pennsylvaniában az Allstate biztosító társaság 100.000 videójátékot oszt ki az 50 feletti gépkocsivezetők között. Különös tettük oka egy kísérlet. Le szeretnék mérni, hogy mennyivel javul a játékot használó idős emberek reakcióideje azokhoz képest, akik nem használják a játékot.


www.switched.com, http://abcnews.go.com

Bár a biztosító adatai szerint a legkevesebb balesetet éppen az 50 és 60 év közötti sofőrök okozzák, hatvan felett viszont már kezdődnek a bajok. Egyébként más esetekben volt már rá példa, hogy a számítógépes játékokat agyserkentőnek használták, például agyvérzéses betegeknél. Tehát még az is lehet, hogy sikeres lesz az akció és a hatvan év felettieknek ezentúl úgy fog vágni az agyuk mint a borotva, a reakcióidejük pedig egy "gémbojon" szocializálódott tinédzserével fog vetekedni. Ha mástól nem, attól tényleg javulhatnak a baleseti statisztikák, ha az eddig volán mögé ülő balesetveszélyes nyugdíjasok annyira rákattannak a játékra, hogy már ki sem mozdulnak otthonról, csak a gombokat nyomogatják.Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Detektív-képző

Ha szeretnénk kideríteni férjünk megcsal-e, jelentkezzünk a Harriet Bond detektív-képző iskolába.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés