free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Az 5 legszörnyűbb valóságshow

Borsa         Címkék: igénytelen, lista, műsor, szörnyű, valóságshow 2 hozzászólás

A valóságshow-k producerei nem válogatnak az eszközökben és a módszerekben. A színvonal már rég nem szempont, csak a pénz számít. Itt az öt legrosszabb reality.

Annak idején egy borzasztóan okos ember kitalálta, hogyan lehet minimális befektetéssel - kisembereket tönkretéve - hatalmasat kaszálni a tévés piacon. Sem etikai alapok, sem a jó ízlés nem szab gátat a mai realityknek, ahol már a másodvonalbeli celebek - vagy akik mindenáron azok szeretnének lenni - is képesek önszántukból kamerák előtt élni a mindennapjaikat, és tűrni, hogy hülyét csináljanak belőlük. A hazai, ősszel indult valóságshow-dömpingre listánk a válasz, vagyis mi az, amit még véletlenül se próbáljunk végignézni! A valóságshow-k legalja következik!

 

www.bar2.videa.hu"Meglepetés" pornós - Bár 2.0

A hajdani szolid és nyomokban még szimpatikus arcokat is tartalmazó Bár című műsor folytatása minden elvárás alá teljesített. Érdektelen, unalmas és színvonaltalan, bár a felkészült háttérmunkások fellebbentették az adu ászt, az abszolút nézettségnövelő fegyvert, a pornós maca múltját, aki megszeppenten vallotta be a többieknek, hogy a hír igaz, de ettől sem lett érdekesebb sem a kérdéses karakter, sem maga a műsor. Még csak pár hét telt el, de a Bár 2.0 teljes csődöt jelenthetne.


www.rtlklub.huCeleb survivor - Celeb vagyok, ments ki innen!

A külföldi licence és az egzotikus környezet akár kecsegtető is lehetne, a hazai csapat azonban inkább szánni való, mint figyelemreméltó. A nagy dzsungelbeli fetrengés persze még csak most kezdődött, de nagyjából előre látni, hogy semmi érdekfeszítő nem fog történni a hátralevő hetekben sem. Horváth Éváról viszont már most kiderült, hogy smink nélkül a saját nagyanyjára hasonlít, Falusi Mariann úgy horkol, mint egy elefánt, Győzike pedig, hát ő Győzike...


www.storyonline.huHajléktalan show - Nagy lehetőség

Mind közül a leggusztustalanabb és legkiakasztóbb Hajdú Péter legújabb produkciója, melyben hajléktalanszállásokat járva szedte össze - nyilván nem saját kezűleg - szenvedő alanyait, akiket aztán 25 milliós, jakuzzis luxusvillába költöztetett. Itt aztán a 12 jobbsorsra méltó ember nagyrakerekedett szemekkel nem érti az életet, és még annál is kiszolgáltatottabb helyzetben kénytelenek létezni, mint az utcán. Egyszerűen nem értjük, hogy egy ember, hogy süllyedhet idáig, és most természetesen nem a hontalanokra gondolunk.


http://webcast.tv2.huHa már lekonyult a nyuszifül - Senorita Szöszi

Nos Senorita Szöszire nem teljesen illik a valóságshow kifejezés, mert félig reality, félig szkriptelt műfaj, de minőség szempontjából mindenképp a legrosszabbak közé tendál. A sztori szerint sztereotipikusan ostoba szöszkénk Kolumbiában keresi elveszett szerelmét, és bonyolódik konfliktusokba a helyiekkel. Hargitai Bea ex-nyuszilány megereszkedett idomai talán már érdektelenek a címlapokon, de ki a halál gondolta, hogy a képernyőn bárkit is érdekelni fog ez a rémség? Ráadásul eddigi egyetlen előnye az volt a lefutott kebelcsodának, hogy nem beszélt, most ezt is bukta.


www.bittorrent.comPénzért még anyádat is - Szinglicsapda

Ezt a sorozatot szerencsére még senki nem másolta le itthon, de fut egy hazai csatornán is. A dolog a - hál’ Istennek - régen megboldogult Kísértésre hajaz, csak itt tinik, fiúk/lányok próbálják elhitetni a másik nem képviselőivel, hogy szinglik. Ehhez persze minden eszközt be is vetnek a nyelves csóktól az erotikus masszázson át egészen a végletekig, mindezt úgy, hogy az aktuális párjaik nonstop figyelik őket egy szobából, sőt még tanácsokat is osztogathatnak bent lévő kedveseiknek, hogyan is kéne úgy nyúlni a másikhoz, hogy hiteles gátlástalan "szinglinek" tűnjön. Az igazi beteg kapcsolatok és menthetetlen lelkek műsora ez.LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Megszületett...

A zeneiparnak új hercegnője lett: Beyonce és Jay-Z hétvégén világra jött kislányát máris mindenki imádja.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés