free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Horror jelmez babáknak

Borsa         Címkék: bébi, halloween, jelmez, kirakat, kishír 0 hozzászólás

Az odáig stimmel, hogy az amerikaiak szeretnek halloweenkor ijesztő cuccokba öltözni, de ahogy a kisbabákat beöltöztetik, az maga a horror. Beteges bébijelmezek.

Bár a halloween külsőségei - töklámpások, halloween bulik - már szépen átszivárogtak hozzánk is, de a többség azért október utolsó és november első napjait inkább közös családi temetőjárással, és csendes megemlékezéssel tölti. Eközben az angolszász országok békés polgárai hirtelen mind szörnyekké, zombikká, csontvázakká lényegülnek át. A kulturális szocializációt pedig úgy tűnik, nem lehet elég korán kezdeni. A Trendhunter weboldalon talált "cukinak" nevezett best of  bébijelmez válogatás alapján bátran állíthatjuk, hogy ezek az angolszász nemzetek tényleg nem normálisak.

www.trendhunter.com

Hát, mit mondjunk, fantáziadúsnak még lehet nevezni, de ízlésesnek egyáltalán nem mondanánk. Kíváncsiak lennénk, mit érez egy amerikai anyuka, amikor ránéz a kisbabájára, aki pont úgy fest, mintha egy baltát vágtak volna bele a fejébe... Leginkább a gyerkőcöket sajnáljuk, akik nem is sejtik, milyen célokra használják őket szerető szüleik, és tiltakozni sem tudnak, hogy : "anya, nem akarok úgy kinézni, mint egy atomháború után született mutáns bogár-ember ".  Bár, ahogy elnézzük, a szerencsétlen lábasba gyömöszölt "homárbébi" arckifejezését, mintha határozottan értené, hogy hülyét csináltak belőle, és úgy fest, hogy ez egyáltalán nem tetszik neki. Nekünk sem.LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Fenék-tömés

Ha már a fenekünk méretével sem vagyunk elégedettek, mindössze 18 000 forintért miénk lehet egy fenék-tömés.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés