free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Ilyenek vagyunk csizmában 2.0

Borsa         Címkék: igennem, ilyenekvagyunk, kirakat, utcánláttuk 5 hozzászólás

Előnytelen adottságaink elfogadása évekbe kerülhet, és nem kevés idő, míg megtanulunk ennek megfelelően öltözködni. Ha megtanulunk. Példák erre is, arra is.

Nem egyszerű megtanulni és elfogadni magunkat a hibáinkkal együtt, de még nehezebb feladat, hogy adottságainknak megfelelően öltözködjünk. Van, akinek ez nagyon megy, de vannak olyanok, akik a szépérzéknek hátat fordítva, erőteljes ízlésrombolást követnek el, egy-egy nem megfelelő, vagy nem megfelelően viselt ruhadarabbal. Szerencsére akadnak olyanok is, akiktől tanulni lehet. Nem bántani szeretnénk, csak ízlést formálni.


IGEN

NEMFinom homokszín, bézs árnyalatokkal keretezve, hozzá a hollywoodi celebritásoktól megszokott kerek orrú, gyűrt szárú csizma menőn betűrt farmerrrel – mi mást tehetnénk hozzá: megértjük a jó kedélyt, nyugtázzuk mi is. Egyedül a nagyobbacska, fekete válltáskát fájlaljuk, de az se égbekiáltó főbűn, csak jobban passzolt volna a kompozícióhoz valami kisebb és finomabb, de ezen aztán tényleg nem múlik semmi… Nincsen ebben semmi felszisszenős vérlázító, sőt kifejezetten kellemes a toalett, csak valahogy ehhez a csizmácskához és a fehér szűk nacihoz a mi szemünknek valami elegánsabb, csinosabb esett volna jól felülre (ez persze nem oszt, nem szoroz – világos). Szóval a szürke, hosszú kardigán alá a kinyúlt, fakó póló helyett valami lágyabbat és a lila-fekete sál helyett talán valami krémesebbet. De persze az efféle, mediterrán hajkorona és arcberendezés vastagon zárójelbe teszi a magunkfajták kukacoskodó észosztását.

 


LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Fenék-tömés

Ha már a fenekünk méretével sem vagyunk elégedettek, mindössze 18 000 forintért miénk lehet egy fenék-tömés.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés