free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Cucckereső: poncsó

Borsa         Címkék: cucckereső, kirakat, kötött, poncsó, ruha 1 hozzászólás

Sorozatunkban hétről-hétre valamilyen konkrét ruhadarabot célzunk be, és addig járjuk a boltokat, míg rá nem találunk a legjobbra. Ezen a héten poncsót kerestünk.

Egyszer csak képzeletünkben felrémlik egy bizonyos ruhadarab, kiegészítő vagy épp cipő. Menthetetlenül rákívánunk és aztán nincs mese, nekiindulunk és boltról-boltra járva próbáljuk meglelni fizikai valójában. Erre a szituációra épül ez a sorozatunk.

Az elmúlt években elsősorban a természet lányai stílusban nyomuló nőtársakból, elvetemültebb bölcsészhallgatókból, valamint az aluljárókban zenélő indiánokból tevődött össze az a kisebbség, akik a pesti utcán poncsót viseltek. Az aktuális szezonban ez azonban gyökeresen megváltozik, ugyanis a poncsó trendi holmivá lépett elő, ezzel is gyarapítva azon ruhadarabok - amúgy nem túl hosszú - listáját, melyek szóba jöhetnek akkor, amikor már nem elég a pulóver, de még nem kell kabát, illetve amelyeket adott esetben még a kabátra is rá lehet venni. Itt jegyezzük meg, hogy a poncsó többféle anyagból is készülhet, de jelenleg - praktikus okokból is - a kötött változat a divatos.Más megkötés azonban nincs, hiszen a derékig érőtől a lábszárat verdesőig, a garbónyakútól a kivágottig, az egyszerűtől a díszes-rojtosig mindenféle fazonú poncsó belefér. Miután eldöntöttük, hogy ezen a héten poncsót keresünk, fogtuk magunkat és végigjártuk azokat az üzleteket, melyeket egyébként is szoktunk a cucckeresős cikkek készítésekor és többnyire bizony csalódnunk kellett a felhozatalt illetően. Így aztán jött a második kör, melynek során bemerészkedtünk jó néhány olyan boltba, melyeket máskor legyintve elkerülnénk és ezekben lám, megkerültek végre az áhított poncsók is.

A Pimkie-ben ezt az ejtett garbónyakú, amúgy teljesen egyszerű, fekete, rövid poncsót szemeltük ki. Hordható hagyományos poncsó-funkcióban, tehát például egy pulóver-nadrág kombóra pluszban rávéve, ugyanakkor helyettesítheti magát a pulóvert is. Ezt a fazont alacsony csajok is bátran felvehetik, ugyanis nem nyomja össze az alkatot.
Ára: 3990 forintA Terranovában akasztottuk le a következő modellt. A combközépig érő, rojtos poncsón szolid melegítőfelső-behatás érződik, már annyiban, hogy kapucnis, az elejére pedig - főleg kézmelegítésre alkalmas - zseb került. Barna színben is lehet kapni.
Ára: 5290 forint

A Nikita butikban kifejezetten meggyőző poncsó-felhozatallal találkoztunk, így innen választottunk kettőt is. A szürke maxi-poncsó az a bizonyos, amelyben azok a csajok, akiknek modelltermetet sorsoltak a genetikai lottón, igazán látványosan tudnak kinézni, vonulgatni. Alacsony(abb)akon viszont garantált félbevágott óriás összhatást kelt.A lila valamivel rövidebb és könnyedebb fazon, cserébe viszont nem valami meleg, tehát ezt inkább kabáthoz ajánlanánk.
Árak: szürke: 10980 forint; lila: 5980 forint

Bár a New Yorkerben kapható cuccokat egészen sokáig a kerülendő gagyi kategóriában tartottuk számon, az utóbbi időkben begyűjtöttünk náluk jó néhány pozitív tapasztalatot, ami lassacskán, de egyre biztosabban változtatja meg a róluk kialakult véleményünket. A legfrissebb ilyen pozitív tapasztalat a képen látható, vastag, lila, kapucnis poncsó. Fehérben és feketében is árulják. 
Ára: 7690 forintA máskor is előszeretettel látogatott üzletek közül egyedül a Bershkában találtunk egy kedvünkre való, orgonalila poncsót. A harang fazonú, körkörösen egyforma hosszú, combközépig érő cuccból elöl, a direkt erre a célra kialakított lyukakon tudjuk kidugni a kezeinket. Tartozik hozzá egy “beépített” sál is, ami nem csupán klasszul melegít, de a maga módján elegánssá is teszi ezt a modellt.
Ára: 8990 forintLÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Fenék-tömés

Ha már a fenekünk méretével sem vagyunk elégedettek, mindössze 18 000 forintért miénk lehet egy fenék-tömés.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés