free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Inverz könyvespolc

Borsa         Címkék: barkács, kishír, könyv, polc, tárgy 0 hozzászólás

Ha nem a könyv van a polcon, hanem a polc a könyveken, annak semmi értelme. Viszont egy pihent agyúnak eszébe jutott és elkészítette az inverz könyvespolcot.

A Borsa nyitott a szellemes dizájn -és lakberendezési ötletekre, de félreértés ne essék, az, amit most ismertetünk veletek, Borsaolvasók, nem ilyen. A fejtetőre fordított könyvespolc elkészítése inkább a "jó játék hülye gyerekeknek" tipikus esete. Tehát, ha valakinek sok felesleges szabadideje van, és az a fajta, aki fingópárnát tesz a vendégei székére, és elfújhatatlan gyertyát tesz szerettei szülinapi tortájára, az nyugodtan szerelje fel a könyvespolcát fordítva, vagyis könyvekkel lefelé. Egy poénnak jó lesz, a lakásába látogató barátok jót röhögnek majd rajta, és kész.

www.instructables.com

Azok kedvéért, akik rákattantak az ötletre, itt a recept: végy egy deszkát, vastag gumiszalagot, kapocsbelövőt - vagy hogy is hívják- , meg a könyveket. A könyveket mérd le egyenként, és vágd méretre a gumiszalagot (amekkora átéri a könyvet hosszában). A pántokat rögzítsd tűzőkapoccsal a deszkához, tedd bele a könyveket. Kisebb, vékonyabb könyveket egy gumi is megfog, nagyobbakhoz kettő kell. Ezután a deszkalapot tetejénél fogva, szereld a falra, így a könyvek lefelé fognak fityegni, de a gumiszalag - elvileg - megfogja őket.

Funkcióját tekintve az inverz könyvespolc szerintünk így is elég használhatatlan, úgy meg aztán pláne, ahogy fenti metódust közzétevő weboldal tökéletesítette a módszert. Ők ugyanis azt ajánlják, hogy a biztonság kedvéért, akár oda is ragaszthatjuk a deszkához a könyveket. Végül is, bűn rossz, olvashatatlan könyvekkel még meg lehet csinálni...Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Újrahasznosítva

Sok munkával újrahasznosított tárgyakból és bútorokból is stílusos otthont lehet varázsolni.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés