free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Santana lelkész lesz

Borsa         Címkék: kishír, kultúrtripp, lelkipásztor, santana, vallás 0 hozzászólás

Santana egyelőre még tépi a húrokat, de már nem sokáig. Bejelentette, hogy 67 éves korában leteszi a gitárt, saját templomot épít és lelkipásztorként fog dolgozni.

A 61 éves Carlos Santana sikerei még nem koptak meg, a számos Grammyvel díjazott mexikói gitár virtuóz éppen most készül harmincnyolcadik, dupla lemezes albumát kiadni. Ennek ellenére a Rolling Stone magazinnak most azt nyilatkozta, hogy már csak hat évig akar zenélni, aztán pályát változtat: építtet egy templomot Hawaii-on és lelkipásztor lesz. A furcsa pályamódosítás egyébként nem egyedülálló, Santana maga jegyezte meg, hogy Little Richard példáját követve választaná a lelkészi életet."Nem csömörlöttem meg attól, amit csináltam, de rájöttem, hogy Isten adott nekem egy ajándékot. Azt, hogy a gitárom nélkül is megtalálom a hangot az emberekkel"- nyilatkozta. A zenész elmondta, hogy a hit ereje neki is sokszor segített abban, hogy túl legyen a nehéz helyzeteken. Ilyen válságos időszaknak nevezte azt is, amikor tavaly 34 év után felesége, Deborah elvált tőle. "Megtanultam, hogy a lelkileg a legsötétebb éjszakát kell megélni ahhoz, hogy miénk legyen a világosság. És velem ez történt az elmúlt évben."

Santanától egyébkén eddig sem állt távol a segítő szándék, számos szervezetnek adakozott már, aktívan harcol az AIDS afrikai terjedése ellen, és feleségével alapítottak egy hátrányos helyzetű gyerekeket segítő alapítványt is. De egyéb gyümölcsöző vállalkozásaiból származó bevételeinek egy részét is jótékonykodásra költi. Kevesen tudják, de Carlos Santananak még saját női cipőmárkája, étteremhálózata is van, és még a pezsgőbizniszben is van érdekeltsége.LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Megszületett...

A zeneiparnak új hercegnője lett: Beyonce és Jay-Z hétvégén világra jött kislányát máris mindenki imádja.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés