free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Szexelős opera

HT         Címkék: btk, hímtag, opera, szemérem, szex 1 hozzászólás

Nem mindegy, hogy valaki operára szexel, vagy az Operában szexel. Hímtag szerint előbbi normális, de az utóbbi már durva. Akkor is, ha a szexelő Shakespeare-t idéz.

Még mielőtt a radikálisék és a prűdék morcoskodni kezdenének, mindenki megnyugodhat, mert senki nem rendezte meg színpadon szexelős operának Az ember tragédiáját. Viszont talán azért is, mert mostanában már kopasz férfiblogolók is dalszínházat néznek, nem árt szexelési szempontból is megvizsgálni az igencsak helyre épületben rejlő lehetőségeket.

http://hu.wikipedia.org

Annak ellenére, hogy a jó színház, így a jó opera is, megcsúfolja a gravitációt, előírásokat, törvényeket, társasági illemszabályokat, az Operaház - ha tetszik, ha nem - viselkedős hely. Ér például kiöltözni, vagy kifejezetten ér udvariasnak lenni. Nekem például sokáig gondot okozott az, hogy hogyan jussak be a széksor közepére, ha oda szól a jegyem, és már tömve a sor. Mert az rendben, hogy megpróbálok korábban beülni, mint a szélén ülők és, ha ez nem megy, akkor mindenkit illedelmesen felállítva kell bekellemetlenkedni, de mondjuk akkor mi van, amikor nincs elég hely a két széksor között, és felhajtós a szék, de nem áll fel a megkért illető, hogy elengedjen, hanem csak feljebb húzza magát kényelmetlen, sem nem ülő sem nem álló pózba, és éppen csípőmagasságban van a feje.

Nekem az okozott gondot, hogy felé forduljak vagy háttal menjek el előtte. Bár nem vagyok gerontofíl, de Turay Idától tudom a választ. A művésznőt akkor kérdeztem a nézősori illemről, amikor jegyszedőként melóztam egy színházban. Ida néni nem játszott a darabban, hanem diszkréten lelépett egy premier előadásról, mert megunta nézni.Velem hívatott taxit, és amíg vártuk a gépjárművet, addig felvetettem a problémát. A válasz roppant egyszerű. A fent említett esetben, tehát nem praktikus pózban lévő csípőmagasság fennforgásakor egy pasi simán megkérdezheti illedelmes köszönés és elnézést kérés után, hogy: "Farral vagy farokkal parancsolja?"

Csak a legerotománabb pasik vágya az, hogy végigszexeljék az összes olyan állami tulajdonban lévő kulturális intézményt, aminek a nevében benne van az, hogy Nemzeti vagy Állami. Bár ez a vágy okozhat némi erkölcsügyi nézeteltérést a köz véleményében, de kétségtelenül érthető hozzáállás, mert hiszen a magyar adófizetőké például a budapesti Opera is. Viszont jogosan merül fel a kérdés, hogy mennyire hazafias cselekedet például hazánk összes nemzetijének és államijának az elnöki páholyát végigközösülni, de abban egyet érthetünk, hogy a muzsika dinamikájára szexelni zenei műveltséget igénylő feladat. Mindennek ellenére szerencsére kevesek kattja a kultúrintézményes szex, és nem mindenkinek adatik meg, hogy páholyban nemi érintkezzen mondjuk a Bánk bán alatt.Nincs abban semmi kivetnivaló, ha valaki operát hallgat szeretkezés közben és mondjuk csak az Éjkirálynőre képes elmenni, vagy éppen Kékszakáll fétises, de ha mindezt nyilvános helyen teszi, akkor törvénybe ütköző dolgot cselekszik. Ezért az Operaházat is jellemzően nem üzekedési szándékkal keresik fel az emberek.

Az Operába legtöbbször operát nézni járnak, meg van amikor bálozni, meg ünnepelni, de rendszerint megtekinteni valami zenés darabot. Az most nem fontos, hogy mekkora botrányt robbantana, ha a Fidelióban szexelnének, de az Opera épületében csak rendezői utasításra törvényes nyilvánosan szexelni. Mindenki tudja, hogy mi az, hogy közszeméremsértés, és mi az, hogy Btk., ezért a földszinti jegyesek ne gondolkodjanak a nézőtéren a tömött széksorok között nemi érintkezésben. Operaházban egy egyszeri operás szexre vágyónak ideális helyszín a páholy. A páholyokban van elég tér, sőt függöny is, ami behúzható, és kellő műismerettel bátran beleélvezhetünk bármelyik áriába.Viszont az Opera épületében rajtakapott nyilvános nemi érintkező egyelőre még hiába védekezik Shakespeares dumával a bíróságon, hogy "Színház az egész világ, és színész benne minden férfi és nő: fellép és lelép."LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Detektív-képző

Ha szeretnénk kideríteni férjünk megcsal-e, jelentkezzünk a Harriet Bond detektív-képző iskolába.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés