free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Ilyenek vagyunk szoknyában

- pészM -         Címkék: divat, igen, kirakat, nem, szoknya 4 hozzászólás

Előnytelen adottságaink elfogadása évekbe kerülhet, és nem kevés idő, míg megtanulunk ennek megfelelően öltözködni. Ha megtanulunk. Példák erre is, arra is.

Nem egyszerű megtanulni és elfogadni magunkat a hibáinkkal együtt, de még nehezebb feladat, hogy adottságainknak megfelelően öltözködjünk. Van, akinek ez nagyon megy, de vannak olyanok, akik a szépérzéknek hátat fordítva, erőteljes ízlésrombolást követnek el, egy-egy nem megfelelő, vagy nem megfelelően viselt ruhadarabbal. Szerencsére akadnak olyanok is, akiktől tanulni lehet. Nem bántani szeretnénk, csak ízlést formálni.

Igen

Nem

 

 

Nagyon brit, punkos is, diáklányos is egyszerre, a fehér ingre kapott könnyű fekete pulóver hűvös minimalizmusát tisztességgel pofán csapja az alatta viselt kockás rokolya meg a sportcipő – de végre valaki, aki ízléssel válogatja össze a különféle stílusok tipikus elemeit, és nem bazári majomnak meg pávának öltözik be indulás előtt. Hát kérem, valahogy így lehet harmóniát fonni a kontrasztokból, magyarán: melegen ajánljuk - bár a cipőn még gondolkozunk...  

Hát, végül mik szerettünk volna lenni? Latino táncokból csent szoknyás, magas sarkakkal operáló démonok, vagy country-amerikás western-womanek, vagy texasi, keménykezű asszonyságok velúrdzsekiben, vagy mifélék? Mindehhez a citrom és az arany árnyalataiban játszó retikül az alkaron… Szóval koncepció híján nehezen értelmez a kívülálló is, de egy jóféle stílusgenerál mindenképp elkél, az adottságok ugyanis egészen kiválók.
 
LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Fenék-tömés

Ha már a fenekünk méretével sem vagyunk elégedettek, mindössze 18 000 forintért miénk lehet egy fenék-tömés.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés