free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Pirítós festmények

Borsa         Címkék: agyas, festmény, festő, kishír, pirítós 0 hozzászólás

Egy londoni pasi pirítósokat helyez egymás mellé, és ezekre festi képeit. Művein aktuális celebeket örökít meg és tíz éve simán megél belőle. Csak az egerektől tart.

Lennie Payne trükkösen - magával a kenyérrel - szerzi meg a kenyérre valót. Ügyesen kitalálta, hogy mivel különböztethetné meg magát a többi festőtől. Bár festett portréi nem különösebben eredetiek, vagy jobbak, mint bármelyik kicsit is tehetséges festőé, de a felület, amin fest,  különlegessé teszi munkáit. Ugyanis pirítósokat helyez egymás mellé, és ezekre festi képeit.

A Londoni pasi állítólag már 10 éve ebből él, számos kiállítása volt már, és egy műgyűjtő képes volt egyetlen pirítós festményéért 1800 fontot (majdnem 600.000 forint) fizetni. Ahhoz képest, hogy csak néhány befestett száraz kenyér, nem rossz pénz.

www.dailymail.co.uk

Payne nem bízza a véletlenre az üzleti sikert, hogy biztosan elkeljenek művei aktuális celebeket örökít meg, most épp az angliai zenei tehetségkutatónak, a The X Factor című műsornak a zsűritagjait - Simon Cowellt, Cheryl Cole-t, Dannii Minogue-t, and Louis Walsh-t - festette le. Biztos jó áron kelnek majd el ezek is. Sajnos azonban nemcsak a modern művészet kedvelői haraptak rá Payne műveire, az egerek is előszeretettel rágcsálják. Volt már arra is példa, hogy egy kiállításon a rágcsálók megdézsmálták alkotásait.
 LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Stresszoldó ételek

Van, akin a fokhagyma, van, akin a gyömbér segít idegei megnyugtatásában.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés