free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Stílusos ajándék a divatnagyinak

Borsa         Címkék: kirakat, kishír, kötött, rykiel, sonia 0 hozzászólás

A 78 éves Sonia Rykiel a Párizsi Divathéten ünnepelte, hogy divatháza 40 éves. Új kollekciója szokás szerint játékos és bohó, ám az őt ünneplők túl tettek még rajta is.

Sonia Rykiel, a lengyel zsidó származású, párizsi divattervező 78 éves létére a mai napig az egyik legfantáziadúsabb tervező. A Párizsi Divathéten tervezőbarátai azonban még rajta is túltettek ötletesség terén, a divatiparban való jelenlétének negyvenedik évfordulójára vicces divatshow-t rendeztek neki. Miután Sonia tavaszi/nyári kollekciójának pajkos hangulatú divatbemutatóján a viháncoló modellek svájcisapkákban, cilinderekben, fekete-fehér csíkos pulcsis, és boás-tollas szereléseikben végigsétáltak a kifutón, következett a meglepetés buli. A tervezőnő lánya, és egyben a Sonia Rykiel divatház kreatív igazgatója, Nathelie Rykiel egy rendhagyó bemutatóval köszöntötte édesanyját.

www.stylelist.com
Martin Margiela, Jean Paul Gaultier, és Casteljabac ruhái

Donna Karantól kezdve, Christian Lacroix-n át, Karl Lagerfeldig számos neves tervező kreált a divatnagyi stílusa által megihletve bohóbbnál bohóbb ruhákat. Többek fantáziáját a tervezőnő égővörös lobonca mozgatta meg, Jean-Charles de Castelbajac még Sonia arcát is a ruhájára varázsolta, Martin Margiela viszont ruha helyett is hajzuhatagot tervezett. Jean Paul Gaultier pedig bizonyára nemcsak azért rukkolt elő kötött ruhával, mert ez most megint hatalmas divat, hanem azért is, mert Rykielt gyakran nevezik a "kötött cuccok királynőjének".

Sonia Rykielnek bejött a meglepetés buli, nem csoda, hiszen saját bevallása szerint abszolút híve a spontán ötleteknek, tulajdonképpen ezért lett divattervező is. 17 éves korától kirakatrendezőként dolgozott, és, amikor első gyerekét várta, rájött, hogy nem tud magának egy normális pulóvert vásárolni. Ekkor kezdett el magának, majd lassacskán az egész világnak egyedi, kötött ruhákat és pulcsikat készíteni.LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Fenék-tömés

Ha már a fenekünk méretével sem vagyunk elégedettek, mindössze 18 000 forintért miénk lehet egy fenék-tömés.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés