free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

5 drága táska

Borsa         Címkék: divat, drága, kirakat, lista, táska 0 hozzászólás

Vagyonokat érő táskát nem visel mindennap az ember, de bizonyos alkalmakra jól jön egy luxus darab. Megmondjuk, mi mire nem sajnálnánk a pénzt. Ötös, drága táskák.

Egy drága táskát megvenni néha pénzkidobásnak tűnhet, főleg annak tudatában, hogy egy olcsóbb darabba is ugyanúgy be tudjuk pakolni a motyónkat. Valamiért azonban mégis különleges öröm és elégedettség ül az arcunkra, ha a birtokunkba kerül egy tökéletesen megtervezett és kivitelezett dizájner táska. Már Karl Lagerfeld is megmondta, hogy minden elegáns nőnek kell, hogy legyen legalább egy drága, minden alkalomra bevethető táskája. Azonban csak azért, mert a táskára egy kisebb vagyon költünk, még nem biztos, hogy jól választunk, ugyanis az alapszabályok  nem változnak.

Alacsony lányok kerüljék el a maxitáskákat, bármennyire is szép a kiválasztott darab, ha az alkatukhoz képest aránytalanul nagy, akkor jobb lesz otthagyni az üzletben. Azok, akik nem nőttek túl nagyra, azok próbálják meg elkerülni az A4-esnél nagyobb fazonokat, nekik ugyanis tényleg nem előnyösek a bőrönd méretű táskák. Most következzen öt táska, amelyeknek az ára 30.000 forintnál kezdődik és 300.000 forintnál végződik. 


Pink - Blanco

Bár elsőre nem nézzük ki belőle, ez a táska mégis egy sokoldalú és variálható darab. A táskán elhelyezett patentoknak köszönhetően ugyanis könnyen tudjuk növelni, vagy éppen csökkenteni a méretét, és az egyszerű téglalap alakú táskát könnyen át tudjuk variálni. Az pedig külön öröm, hogy egy hosszú fület is mellékeltek hozzá, így ha sok a csomagunk, egy egyszerű mozdulattal tehermentesíthetjük a kezeinket. Az oldalán található kis barna csomag pedig nem más, mint egy jegyzettömb amire például a villamosan utazva nyugodtan felírhatjuk a teendőinket, vagy az aktuális bevásárló listát.


Narancssárga - Borbonese - Bizáncz Boutique

Ez a táska kísértetiesen hasonlít a Hermes által gyártott Kelly bagra, ami alapjában véve nem gond, hiszen klasszikusokat idézni és újragondolni nem bűn. A bűn csak az, hogy ilyen táskáért miért kell otthagynunk a boltban egy kisebb vagyont. Bár tény és való, hogy megéri az árát, hiszen a legjobb minőségű bőrből készül és belső kidolgozására sem lehet egy szavunk se, de azért békávézni nem célszerű vele. Viszont nem gond a feltűnő és vidám szín, bátran kombinálható elegáns kosztümmel is. Egy ilyen táska mellé azonban nem illenek a műanyag kiegészítők; egy narancssárga köves, apró fülbevaló és gyűrű tökéletesen megfelel, de azt sem szabad túlzásba vinni.


Lakk - Fornarina - Heaven Store

Listánkból kihagyhatatlan ez a táska, már csak azért is, mert lakkból van, ami nálunk most abszolút kedvenc. A lakk pedig nemcsak praktikus, de mutatós is. Ha valaki olyan táskát szeretne, ami kosztümhöz és farmerhez egyaránt passzol, akkor spóroljon.  Semleges színe miatt feltűnőbb szettekhez is tökéletesen passzol és ekkora űrtartalom mellett a "semmi nem fér el a táskámban" probléma sem fog többé felmerülni.Barna - Furla

Ez a táska úgy jó, ahogy van, kicsit olyan, mint a ruhák között a kis fekete, bármikor bevethető és mindenhez passzol. Aki emellett a táska mellett dönt, az biztos lehet abban, hogy örök darabra tett szert. Egyrészt az ilyen hagyományos darabok sosem fognak kimenni a divatból, másrészt a tökéletesen kiválasztott anyagok és a gondos kivitelezés garantálják a hosszú élettartamot. Az élettartamát úgy is meg lehet hosszabbítani, ha havonta egyszer átkenjük színtelen cipőápolóval, ha pedig hosszabb időre a szekrénybe tesszük, akkor célszerű áttörölni babaolajjal. Nincsenek rajta felesleges díszítések, vagy hivalkodó márkajelzések


Türkizkék - Vágó Réka

Szeretjük az olyan táskákat, amelyek elég feltűnőek ahhoz, hogy ne kellejen azon törnünk a fejünket, hogy mit is vegyünk fel, mert a táska öltöztet bennünket. Arra viszont mindenképpen ügyelni kell, hogy egy ilyen feltűnő táska mellé ne öltözzünk túl, tehát farmer és egy egyszerű semleges színű felsőrész bőven elég, kár lenne az összhatást elrontani egy túl színes vagy agyondíszített szettel. A táskának külön előnye, hogy könnyedén beleférnek A4-es méretű iratok is, és formájának köszönhetően még csak össze sem fognak gyűrődni. Szóval aki kézi és aktatáskát keres egyben, annak ez az ideális megoldás.LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Fenék-tömés

Ha már a fenekünk méretével sem vagyunk elégedettek, mindössze 18 000 forintért miénk lehet egy fenék-tömés.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés