free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Hol vannak a kis butikok?

mailto:kirakat@borsa.hu         Címkék: bolt, butik, kirakat, multi, szakértő 0 hozzászólás

A Borsa stylistja nem csak általánosan, egy-egy témát kiemelve segít a harmonikus öltözködésben. Bárki megtalálhatja őt személyre szabott, konkrét kérdéssel is.

stylist

Ajánló

Saját stylist a Borsaolvasóknak!

A BorsaStylisttól, Pácsonyi Daniellától lehet kérdezni. A BorsaStylist segít öltözködni. A BorsaStylist megmondja, hogy mit igen és mit nem. Mindezért csak annyit kell tenned, hogy az alábbi címre elküldöd a kérdésedet, problémádat és vársz türelemmel, hogy hívjunk. Mert hívunk, mindenki sorra kerül.

Előre, az ízléses öltözködésért!

Ide írj neki: kirakat@borsa.hu

Kedves Borsastylist!

Nagyon jó a "Shoppingolj tudatosan" cikk, azonban hiányolom belőle a kis boltok bemutatását. Mert van olyan, hogy az ember megcsömörlik a nagy áruházaktól és inkább egy kisebb üzletbe térne be, ami nem is annyira "neves", mint a nagyok, de mégis jó a kínálat. Szóval, ha lehet, majd egyszer kis boltokat is mutassatok be. Szerintem többen vágyunk rá, hogy ilyen tuti lelőhelyeket is találjunk, amik nem a Zara és társai.

Köszi,
egy lelkes Borsa olvasó

Kedves "Lelkes Borsaolvasó"!

A helyzet az, hogy bármennyire is fájó pont az életünkben, nem nagyon tudunk olyan kis ruhaüzletet mondani, ahová nyugodt szívvel betérnénk. A Nagykörűt régen a butikjairól volt híres, minden üzlet magánkézben volt és a tulajdonosok egymással versenyezve próbálták meg eladni ruháikat. Akkoriban a butikok még limitált szériás, külföldről behozott, jó minőségű és tényleg különleges ruhákról szóltak. Mára megváltozott a helyzet. A Nagykörút üzletei szépen lassan tönkrementek, helyükre jobb esetben kávézók, rosszabb esetben pedig olyan boltok kerültek, amelyeknek a kínálata semmiben sem különbözik a kínai piac felhozatalától. És ez nemcsak a Nagykörútra igaz; a nagy divatmultik kiszorították a piacról a kisebb forgalmú magánbutikokat szinte az egész országból.

Ami pedig a hazai dizájner márkákat illeti, ott sem valami fényes a helyzet: a tervezők olyan magas áron kínálják a ruháikat, hogy az átlag magyar nem engedheti meg magának. A jelenlegi állapot annyira elkeserítő, hogy a tervezők maguk is bevallják, hogy az itthoni keresletből egyszerűen képtelenek megélni, ezért aztán, aki teheti, külföldre viszi a "portékáját".

Jó hír viszont, hogy Brüsszelhez, Amszterdamhoz és Párizshoz hasonlóan már nálunk is kezdenek megjelenni az dizájner ruhákat áruló bevásárló utcák és vásárok. Tehát, ha valaki kis boltokban, de elérhető áron szeretne vásárolni, az nézzen szét a Ráday utcában, vagy nézzen ki egyszer a WAMP-ra.

Sajnálom, hogy nem tudtam igazán segíteni.

Daniella
 LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Fenék-tömés

Ha már a fenekünk méretével sem vagyunk elégedettek, mindössze 18 000 forintért miénk lehet egy fenék-tömés.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés