free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Ilyenek vagyunk világosban, szolibarnán

- pészM -         Címkék: igennem, kirakat, ruha, szoli, világos 0 hozzászólás

Előnytelen adottságaink elfogadása évekbe kerülhet, és nem kevés idő, míg megtanulunk ennek megfelelően öltözködni. Ha megtanulunk. Példák erre is, arra is.

Nem egyszerű megtanulni és elfogadni magunkat a hibáinkkal együtt, de még nehezebb feladat, hogy adottságainknak megfelelően öltözködjünk. Van, akinek ez nagyon megy, de vannak olyanok, akik a szépérzéknek hátat fordítva, erőteljes ízlésrombolást követnek el, egy-egy nem megfelelő, vagy nem megfelelően viselt ruhadarabbal. Szerencsére akadnak olyanok is, akiktől tanulni lehet. Nem bántani szeretnénk, csak ízlést formálni.
 

Igen

Nem

 

 

Nagyon szépen összeérnek a fáradt fehérek a barnákkal meg a homokszínekkel és a krémes árnyalatokkal. A bőrszín mögött rendszeres szolizást (max. egy jó síelést vagy nyári last minute-et) alítunk, de ez még éppen a tűréshatáron belüli a színskálán, sőt: a sál és a csíkos pulóver kifejezetten szépen kiemeli az arcszín erejét. Az óriási fekete táska helyett mi egy másikat kaptunk volna vállra aznap, de ettől még nem csorbult a harmónia - szép gusztusos, csinos kis szett ez. Jár az öt pont.
 

Na, itt már biztosan faragnánk a szoliidőn – a nikotinsárgának az égett barnával való elegye már a küszöbön túli érték, és annál is inkább feltűnő és erőszakosan harsány, hogy a fedetlen vállakat és a dekoltázst is fókuszba helyezi az amúgy nagyon mutatós, szűk pulcsi fehérje. Szóval sportosság, vadság és erotika ide vagy oda, óvatosabban a sugarakkal. Az esztétikai szempontok mellett az egészségügyiek száma sem csekély… 
LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Fenék-tömés

Ha már a fenekünk méretével sem vagyunk elégedettek, mindössze 18 000 forintért miénk lehet egy fenék-tömés.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés