free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Mégis a méret a lényeg

Borsa         Címkék: centi, gumi, kishír, óvszer, púder 0 hozzászólás

Egy spanyol cég szerint a szexben mégiscsak a méret a lényeg, ugyanis mérőszalaggal ellátott kotont árulnak. Bizonyítási kényszerben szenvedő pasik tutira imádni fogják.

Gumi óvszer ügyben éáttunk mi már sok csodát. Az amazonasiak a natúr gumira esküsznek, más a gumi spray kifejlesztésén szorgoskodik, a Condometric nevű termék feltalálói viszont nem találtak fel semmi extrát. A spanyol találmány egy teljesen hagyományos gumi óvszer - ami banán, cseresznye és citrom ízekben is kapható -, a nagy találmány mindössze annyi, hogy a latexen jelölik a millimétereket és centimétereket is, így, aki felveszi, megtudhatja, mennyi az annyi. Óriási: azok a pasik, akik nem nőtték ki a péniszméricskélés szokását kamaszkorukban, vagy, akik mindenképpen tényszerű adatokkal akarják bizonyítani csajuknak férfiasságuk mértékét, most biztos rákattannak a termékre. Ha pedig valakinek a csaja vesz ilyet, akkor érdemes átgondolni, milyen alapokon is nyugszik az a kapcsolat. Megjegyezzük, hogy a termék weboldalán egy női hozzászóló máris hiányérzetét fejezte ki, mert a körméretet nem méri a Condometric.

www.curiosite.com

A weboldalon egyébként hasznos életbölcsességek is olvashatók: "Ami igazán számít, az az önbecsülésed mértéke, ha megbecsülöd a péniszedet, önmagadat becsülöd meg" - olvasható, majd néhány sorral lejjebb ez: "Ha túl nagy jelentőséget tulajdonítasz péniszed méretének, vakká válsz valódi szexuális identitásoddal szemben".LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Detektív-képző

Ha szeretnénk kideríteni férjünk megcsal-e, jelentkezzünk a Harriet Bond detektív-képző iskolába.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés