free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Fodros táska a Pradától

Borsa         Címkék: fodros, kirakat, kishír, prada, táska 0 hozzászólás

Bár ez sem az a táska, ami kijönne a havi fizetésünkből, álmodozni azért szabad. Most éppen a Prada új fodros táskájáról ábrándozunk. Ha már megvenni nem tudjuk.

Mivel ti, Borsaolvasók is örömmel vettétek, hogy a sok félresikerült dizájner táska után egy remekül eltalált Burberry darabot is bemutattunk, most folytatjuk a sort. És különben is, Borsastylisttól már tudjuk, hogy Lagerfeld utasítása szerint egy elegáns nőnek minimum egy luxustáskára szüksége van.  Nos, mi ki is néztünk egy lehetséges példányt, de sajnos még hizlalni kell hozzá a perselymalacot.

www.neimanmarcus.com

 Vannak darabok, amiket kár is magyarázni, a látvány magáért beszél. Szerintünk ez a Prada is ilyen, de azért elmondjuk, hogy az eredetiségnek, a rafináltságnak, és a nőiességnek ilyen jó arányú ötvözetével ritkán találkozik az ember, mint ennek a fodros táskának az esetében. Vajpuha nappa bőr, nem túl hívalkodó - de azért sokat mondó - logó, hosszúra cserélhető vállpánt. Minden klappol. Végére hagytuk a rossz hírt: az ára alulról karcolgatja a 400.000 forintot.LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Fenék-tömés

Ha már a fenekünk méretével sem vagyunk elégedettek, mindössze 18 000 forintért miénk lehet egy fenék-tömés.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés