free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Gwyneth Paltrow kipakol

Borsa         Címkék: gwyneth, gyerek, kishír, ruha, támogat 0 hozzászólás

Gwyneth még a használt ruháiból is pénzt csinál. Persze nem sóherségből, éppen ellenkezőleg, jótékonyságból. A ruhákért kapott bevételt rászoruló gyereknek adja.

 Fantasztikus mennyi lehetőség van, arra, hogy a sajtóban jó színben tűntesse fel magát egy sztár. Ha egy földi halandó megúnja ruháit, szép csendben kiteszi a kuka mellé őket, jobb esetben elküldi mondjuk a Máltai Szeretetszolgálatnak. Egy celeb ezzel szemben nagy dobra veri, árverést csinál, és a bevételből jótékonykodik. Na jó, nem rosszmájúskodunk tovább, tulajdonképpen értékeljük Gwyneth húzását. A színésznő kipakolta szekrényét és nagyszabású vásárt rendez majd november hetedike és kilencedike között Londonban. A bevételt pedig egy hátrányos helyzetű (például hajléktalan, vagy árva) gyerekeket segítő alapítványnak, a KIDS Companynak adja.

www.inner-live.com

Végül is mindenki jól jár. Mivel a vásáron állítólag komoly dizájner ruhák, és vörös szőnyeges szerelések is lesznek, a ruhák új gazdái biztos örülnek majd, Gwyneth szekrényében megint lesz hely új ruháknak, és mindez a rászoruló gyerkőcöknek is hasznára válik. És píár fogásnak sem utolsó.LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Detektív-képző

Ha szeretnénk kideríteni férjünk megcsal-e, jelentkezzünk a Harriet Bond detektív-képző iskolába.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés