free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Ilyenek vagyunk pirosban

-pészM-         Címkék: divat, igen, kirakat, nem, piros 0 hozzászólás

Előnytelen adottságaink elfogadása évekbe kerülhet, és nem kevés idő, míg megtanulunk ennek megfelelően öltözködni. Ha megtanulunk. Példák erre is, arra is.

Nem egyszerű megtanulni és elfogadni magunkat a hibáinkkal együtt, de még nehezebb feladat, hogy adottságainknak megfelelően öltözködjünk. Van, akinek ez nagyon megy, de vannak olyanok, akik a szépérzéknek hátat fordítva, erőteljes ízlésrombolást követnek el, egy-egy nem megfelelő, vagy nem megfelelően viselt ruhadarabbal. Szerencsére akadnak olyanok is, akiktől tanulni lehet. Nem bántani szeretnénk, csak ízlést formálni.

Igen

Nem

 

 

A tűsarkak éppen elég vérforraló kacérak, de a szoknyahossz tompít, nem az a seggmutogatós, ultra rövid parázna - mindehhez elegáns vonalú, hosszú kabát és az alóla kikéredzkedő, égő piros ing, mell alatt átfont, vékony övvel körbecsatolt kiadása… Nem tudjunk, miféle mítingről ereszthették útnak alanyunkat, de a Borsa üzletasszony protokolljának tökéletesen megfelel az összeállítás. Tárgyalásra, villásreggelire, felmondani egyaránt melegen ajánljuk. Girl power!  

A pornódivat nyilván egy külön liga, de mit tegyünk, simán beleesik a szórásba egy ilyesféle toalett, hiszen: ilyenek (is) vagyunk az utcán. Tehát a helyén kell kezelni a túlzófokot, a csicsát, a fénylő-ragyogó, vörösben ázó hacukát, a fukszokat meg a hidrogénszőkeséget. Mindettől függetlenül még simán el bírnánk képzelni, hogy mindez a jó ízléssel kézen fogva járjon, vagy legalábbis a közönségességen inneni vonalban. Csinosnak lenni mindenesetre sokféleképp lehet, ezt csak nagyon bátraknak és Playmate imitátoroknak ajánljuk.  
LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Fenék-tömés

Ha már a fenekünk méretével sem vagyunk elégedettek, mindössze 18 000 forintért miénk lehet egy fenék-tömés.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés