free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Cucckereső: kötött ruha

Borsa         Címkék: cucckereső, divat, kirakat, kötött, ruha 0 hozzászólás

Sorozatunkban mindig valamilyen konkrét ruhadarabot célzunk be, és addig járjuk a üzleteket, amíg rá nem találunk a legjobbra. A héten kötött ruhákat kerestünk.

Egyszer csak képzeletünkben felrémlik egy bizonyos ruhadarab, kiegészítő vagy éppen cipő. Menthetetlenül rákívánunk és aztán nincs mese, nekiindulunk és boltról-boltra járva próbáljuk meglelni fizikai valójában. Erre a szituációra épül ez a sorozatunk.

Az idei őszi-téli szezonban gyakorlatilag minden trendi, ami kötött. Ennek következtében a divatból praktikus okokból soha nem távozó pulóverek, kardigánok és persze sapkák, sálak és kesztyűk mellé olyan kötött ruhadarabok is becsatlakoztak, melyeket kevésbé szoktunk meg ebben a kivitelben. Ilyenek az egyberuhák is, melyek az elmúlt néhány hétben gyakorlatilag elárasztották a boltokat. A felhozatalt tekintve mennyiségi kifogásunk tehát igazából nem lehet, ami viszont már zavaró, az az, hogy márkától és árfekvéstől függetlenül kötött ruhát leginkább a szürke különféle árnyalataiban árulnak. Azok kedvéért, akik nem lelkesednek ezért a színért, a szürkék mellett mutatunk néhány színeset is.

Első kiszemeltünk egy tipikus, sötétszürke modell, a Tatuumból. Így önmagában - pláne vállfán lógva  - nem az a hűde izgalmas darab, viszont éppen az egyszerűsége miatt sokoldalúan variálható. Egy fekete vagy épp élénk színű, vastag övvel, hosszú nyaklánccal vagy nyakba kötött kendővel máris fel tudjátok dobni, de felvehettek rá például mellényt vagy zakót is. Mivel az anyaga viszonylag vékony, ezért leginkább harisnyával ajánlott viselni, illetve ha mindenképp nadrágot szeretnétek alá venni, akkor az legyen teljesen szűk és lehetőleg övtartó- és zsebmentes, ugyanis ezek átütnének rajta.
Ára: 12690 forintEgy újabb szürke modell a Mexx-ből, amit amúgy feketében is lehet kapni. Garbós szabása illetve akril-merinó gyapjú keverék anyaga miatt kifejezetten meleg darab. Magasságtól függően combközépig-térdig leér, tehát hordhatjátok simán, harisnyával is, ugyanakkor szerintünk nadrággal jobban mutat. Vastag övet ehhez is felvehettek.
Ára: 19990 forint

A Promod kötött ruha-választékával kapcsolatban már látatlanban is bizakodtunk, ugyanis  ennek a márkának alapvetően erős oldala a kötöttáru. És valóban, abszolút bőséges felhozatalt találtunk náluk. Az egyik itteni választottunk egy némileg fantáziadúsabb változat a kötelező szürkére. Mivel ez sem éppen vastag anyag, ezért ugyanaz vonatkozik a viselésére, amit kettővel feljebb, a Tatuum-os ruhánál már leírtunk.Ugyanebben az üzletben végre kedvünkre válogathattunk a színes kötött ruhákból is, melyek közül végül erre a téglaszínű, kismamavonalú darabra esett a választásunk. Középvastag anyagú, ezért magában, ruhaként is hordható, de tunika jelleggel rávehetitek akár zsebes-övtartós nadrágra is, nem üt át rajta nagyon. Mivel az utóbbi két modell rövid ujjú, ezért itt jegyezzük meg, hogy érdemes alájuk garbót venni, azzal ugyanis nagyon klasszul néznek ki.
Árak: csíkos: 8490 forint; téglaszínű: 11990 forint

 
Ha viszonylag olcsón szeretnétek kötött ruhát beszerezni, akkor az Orsay-ban nézzetek körül, ugyanis náluk egészen meggyőző a kínálat, bőven tízezer forint alatti a szürke és nem szürke kötött ruhákból egyaránt. A képen a két - szerintünk - legjobb itteni darab. A vállfán kedves zsákruháknak látszó modellek felvéve meglepően csinosan mutatnak, tehát egy próbát mindenképp megérnek. Az anyaguk viszonylag vastag, harisnyához és nadrághoz is passzolnak.
Árak: piros: 5995 forint; sötétszürke: 4495 forint
 Bár jelenleg a lila vezető divatszín, mégis, ha oly módon szeretnénk halmozni öltözékünkön az uralkodó trendeket, hogy lila kötött ruhát veszünk fel, akkor bizony keresgélni kell, ugyanis ebben a színben pont nem nagyon kapni. Kivétel ez alól a Mango, ahol viszont többfélét is árulnak. A zöld-fehér-lila csíkos modell meleg, ugyanakkor mégsem nehéz holmi, ami nadrággal és magában is jól mutat. A tiszta lila ruha pedig mai szubjektív kedvencünk; kiváló bizonyíték arra, hogy egy kötött ruha is lehet elegáns és kifejezetten nőies. Nadrágot ehhez nem ajánlunk, kizárólag harisnyát. Ezt a modellt felvehetitek hétköznapra, irodába, de egy mutatós nyaklánccal és magas sarkúval kombinálva alkalmi viseletként is megállja a helyét.
Árak: lila: 10995 forint; csíkos: 12695 forintLÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Fenék-tömés

Ha már a fenekünk méretével sem vagyunk elégedettek, mindössze 18 000 forintért miénk lehet egy fenék-tömés.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés