free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

5 elegáns pénztárca

Borsa         Címkék: buksza, kirakat, lakk, lista, pénztárca 0 hozzászólás

A Donald kacsás buksza kamaszkorban még vicces, de egy bizonyos kor után, már ciki. Következik öt pénztárca, amit egy luxus üzletben is bátran elővehetünk. Lista.

A pénztárcánk legalább annyira árulkodik rólunk, minta cipőnk vagy a körmünk. Egy bizonyos kor fölött pedig már igazán cikinek számít a középiskolából nálunk maradt tépőzáras, vízhatlan vászonból készült buksza, és akkor még nem is beszéltünk az agyonhasznált púposra tömött példányokról. Most jöjjön öt olyan pénztárca, amivel még a Champs Élysées luxusboltjaiban sem vallunk szégyent.

Tehénmintás - Blanco

A különböző állatmintákat Győzike gondosan megutáltatta velünk, a zebra csíkoktól egyenesen kiütést kapunk, a párducmintától pedig idén őszre tényleg megcsömörlöttünk. Ezek után igencsak meglepődtünk magunkon, amikor ez a zöld-fekete tehénmintás darab lázba hozott minket. Az igazat megvallva leginkább a türkizkék belseje miatt tettük le a voksunkat mellette, ugyanis az elsőre bizarr kombináció láthatóan nem bántja a szemünket, sőt. Annak pedig kifejezetten örültünk, hogy a sok keserűséget okozó aprópénznek egy külön, cipzárral záródó fakkot gondoltak ki a tervezők.


Mustársárga - Blanco

Létezik a nőknek egy külön csoportja, akik valamiért csak akkor érzik magukat igazán jól, ha mindent egy helyre dobálhatnak. Őket nem hozza lázba egy sokzsebes táska vagy pénztárca, egészen másra vágynak. Egy nagy szütyőre, amibe gond nélkül beledobálhatnak mindent és amit rajtuk kívül senki más nem lát át. Ez a pénztárca nincsen felszerelve felesleges fakkokkal, a hátulján csupán egyetlen zseb árválkodik, ahol pont elfér a bérletünk, a papír és aprópénzeinket pedig bátran egybeömleszthetjük a nagy cipzáras zsebben.


Krokodilbőr imitáció - Furla

Ha a képen látható darab valóban krokodilbőrből készült volna, akkor az elkövetkező négy sorban a mindenre elszánt orvvadászokkal foglalkoznánk. De mivel csak egy jó minőségű reprodukcióról van szó, bátran ajánlhatjuk mindazoknak, akik nem akarják az összes iratukat magukkal cipelni, és egy-két bankkártyán kívül nincs szükségük másra. Ugyanis bármennyire is szép a képen látható darab, nem igazán mondhatjuk el róla, hogy "tágas belső térrel" rendelkezik, és egy ilyet teletömni, óriási hiba lenne. Elegáns nő ugyanis nem járkál olyan pénztárcával, amit csak úgy tud összekapcsolni, ha előtte rálép vagy ráül.


Masnis buksza - Furla

Ezt darabot még a legnagyobb jóindulattal sem nevezhetjük pénztárcának, egyetlen iratunk se fér bele és a papírpénzeket is gondosan összehajtva tudjuk csak tárolni benne. Az ok, amiért mégis érdemesnek találtuk arra, hogy felkerüljön a listára az nem más, minthogy túlságosan szép volt ahhoz, hogy otthagyjuk. Mindemellett viszont léteznek olyan alkalmak, amikor nem szeretnénk magunkkal cipelni egy hatalmas és igencsak súlyos bukszát, ilyenkor nyugodtan bevethetjük a fekete masnis szütyőt. Kislánykorunkban Donald kacsás mintával árulták és ilyenben gyűjtögettük a zsebpénzünket. Ez a darab állatfigurás elődjénél már jóval komolyabb az aprópénz helyett a bulizásra szánt költségvetésünket tároljuk benne.

 
Fehér lakk - MEXX

Idén már számtalanszor mondtuk, hogy minden szóba jöhet, ami lakk, és miután piedesztálra emeltük a lakkbőrből készült táskákat és cipőket, nem engedhetjük meg magunknak, hogy a felsorolásból kihagyjuk a pénztárcát. Ez a darab mindenkinek ideális lehet, aki szereti magával hordani az összes bank- és törzsvásárlói kártyáját. Ebben a pénztárcában ugyanis annyi apró rekesz van, hogy szinte korlátok nélkül pakolhatunk bele. De mindemellett a legnagyobb érdeme még mindig az, hogy lakkból készült, ugyanis egyszerű tisztán tartásának köszönhetően még az sem okozhat gondot, ha történetesen táskánkban tárolt termoszunk teljes tartalma kifolyik.LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Fenék-tömés

Ha már a fenekünk méretével sem vagyunk elégedettek, mindössze 18 000 forintért miénk lehet egy fenék-tömés.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés