free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Ilyenek vagyunk: indián vs hippi

-pészM-         Címkék: , igen, kirakat, nem, utca 2 hozzászólás

Előnytelen adottságaink elfogadása évekbe kerülhet, és nem kevés idő, míg megtanulunk ennek megfelelően öltözködni. Ha megtanulunk. Példák erre is, arra is.

Nem egyszerű megtanulni és elfogadni magunkat a hibáinkkal együtt, de még nehezebb feladat, hogy adottságainknak megfelelően öltözködjünk. Van, akinek ez nagyon megy, de vannak olyanok, akik a szépérzéknek hátat fordítva, erőteljes ízlésrombolást követnek el, egy-egy nem megfelelő, vagy nem megfelelően viselt ruhadarabbal. Szerencsére akadnak olyanok is, akiktől tanulni lehet. Nem bántani szeretnénk, csak ízlést formálni.

Igen

Nem

 

 

Ez a majd’ térdig érő tekintélyes garbó szoknyának, finom, kényelmes pulóvernek és látványnak is első osztályú - így, barna övvel pedig különösen szép és harmonikus. Hozzá egyszerű, gesztenyebarna gyöngysor, egyenes talpú, lovaglócsizmának is beillő lábbeli és egy stílusos, világos bőrtáska oldalra csapva. Ezzel a frizurával és arcszerkezettel simán indiánregényeket idéz az októberi napsütésben a látvány. Nagyon határozott, nagyon egyben van, nagyon szerettük.
 

A tompa óaranyak a világosabb és setétebb barnákkal igazán ragyogóvá tudják varázsolni az embert így ősszel, csak a fazonválasztást könnyezzük meg, az nem a legtesthezállóbbra sikerült aznap. A nagyon buggyos, könnyű és csíkozott alsó ezzel a magas sarkú, gyűrött csizmával nincs túl jó barátságban, és az állatbőr mintás táskára rápakolt bundás kabát talán jobb helyen is van amott, lógva. Értjük, hogy van ennek az egésznek valami bohém, hippis stichje, sállal, hajpánttal, medalionnal, de ezt egy kicsit több fékkel is el bírnánk képzelni.
 
LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Fenék-tömés

Ha már a fenekünk méretével sem vagyunk elégedettek, mindössze 18 000 forintért miénk lehet egy fenék-tömés.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés