free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Tűsarkú telefon

Borsa         Címkék: kishír, ronda, tárgy, telefon, tűsarkú 0 hozzászólás

A kifejezetten csajoknak kitalált rózsaszín, tűsarkú alakú vezetékes telefon egyetlen jó tulajdonsága az, hogy nem drága. De nekünk akkor sem kéne, ha fizetnének érte.

A kütyügyártók nagyon figyelmesen egy ideje már gondolnak a nőkre is. Kedves tőlük, de legtöbbször jobban tennék, ha nem tennék. Nekünk, csajoknak tökéletesen megfelelne otthonra egy szimpla telefon is, viszont egy ilyen rózsaszín magassarkú cipő alakot formázó förmedvénytől égnek áll a hajunk. Pedig nem fújunk alapból mindenre, amit csajos dizájnnal látnak el, van, amitől mi is ellágyulunk, de hát ez nem az.

www.gadget4all.com

A csodás készüléket a Trendhunteren szúrtuk ki, ahol úgy írnak róla, mint kötelező kellékről, amiben az a jó, hogy pont passzol egy "pink, csajos szobába". Mivel nekünk pink, csajos szobánk sem lesz soha, meg már ki is nőttünk belőle, a tűsarkú telefon nélkül is egész jól fogunk boldogulni hátralévő életünkben. A telefont áruló weboldalt böngészve az is kiderült, hogy nem ez a legrosszabb, amit rá akarnak sózni a nőkre. Lehet rendelni fémesen csillogó női ajkat formázó telefont is, naná, hogy pink színben. A telefonok egyetlen jó tulajdonsága, hogy olcsók, körülbelül négyezer forintért miénk lehetne bármelyik. Kár, hogy úgy sem kellene, ha fizetnének érte.LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Újrahasznosítva

Sok munkával újrahasznosított tárgyakból és bútorokból is stílusos otthont lehet varázsolni.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés