free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Anne Hathaway a nyúl üregében

Borsa         Címkék: alice, burton, hathaway, kishír, kultúrtripp 0 hozzászólás

Tim Burton rajongói alig várják, hogy lássák új filmjét, de az Alice csodaországban 2010-re lesz kész. Viszont új részletek derültek ki, Anne Hathaway is játszik benne.

Akik rá vannak kattanva a képtelen történetek és a groteszk mesterének, Tim Burtonnek a filmjeire, alig várják már, hogy kiderüljön, hogy a rendező mit hoz ki az író és matematikus Lewis Carrol szürreális gyerekkönyvéből, az Alice csodaországban című  regényből. Az elborultnak ígérkező félig élő játékkal forgatott és félig háromdimenziós animációs technikával készülő film előreláthatóan majd csak 2010-re készül el. Viszont egyre több részlet kiderül róla. Tim Burton hosszasan kereste a főszerepre alkalmas színészt és a nálunk kevéssé ismert 18 éves ausztrál színésznőre, Mia Wasikowskára esett a választása.

http://dailymail.co.uk, www.jckonline.com

Az nem meglepő, hogy bevette a filmbe Johnny Deppet és kedvesét, akitől már két gyereke is van, Helena Bonham Cartert is, hisz már mindkettőjükkel sokszor dolgozott együtt. Mindkét színész szerepelt a Sweeney Toddban, a Charley és a csokigyárban, és a Halott menyasszonyban is. De arra már kíváncsiak vagyunk, hogy fog beilleszkedni egy ilyen elszállt történetbe a bájos szépség, Anne Hathaway. Igaz, az egykori neveletlen hercegnő már a Túl a barátságonban is bizonyította, hogy nemcsak egy szép pofi, kiderülhet, hogy otthonosan mozog a Carroll regény színhelyéül szolgáló nyúlüregben is, és jól áll majd neki a ráosztott Fehér Királynő szerep.LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Megszületett...

A zeneiparnak új hercegnője lett: Beyonce és Jay-Z hétvégén világra jött kislányát máris mindenki imádja.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés