free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Charlize Theront beperelték

Borsa         Címkék: charize, kishír, óra, púder, theron 0 hozzászólás

Charlize Theron csak egy óráig viselt egy Dior órát, de lehet, hogy ez 20 millió dollárjába kerül majd. Ugyanis ezzel megszegett egy másik céggel kötött szerződést.

Amikor 2006-ban Charlize Theront a Texas Film Fesztiválon lefényképezték egy Dior órával a kezén, a Raymond Weilnél igencsak elzöldült a fejük a fejeseknek.  A színésznő ugyanis 2005 és 2006-ban egy 11 hónapig érvényes reklámszerződést kötött velük, amely szerint Theron a Raymond Weil arca és ez idő alatt nem viselhet nyilvánosan semmilyen más órát, csak  és kizárólag Raymond Weilt.

Ez a kitétel elkerülte a szőke szépség figyelmét - legalábbis ügyvédei megpróbálnak ezzel az indokkal mentegetőzni - és kerek egy órára felvett egy Dior órát.  És ezzel a konkurens cég szerint óriási károkat okozott a Raymond Weilnek.

www.talkentertainment.com, www.zimbio.com

Maradjunk annyiban, hogy egyik fél részéről sem volt elegáns húzás, amit tett. Theron, mint a 32 oldalas ügyiratból kiderült a 11 hónapos periódusban számos más ékszercéggel is leszerződött, amivel jól keresett, igaz ezekben az esetekben nem más cégek óráit, hanem ékszereit viselte.

Viszont az is nehezen hihető, hogy  abban az ominózus egy órában hatalmas veszteség érte volna a Raymond Weil céget. Mindenesetre nagyon úgy néz ki, hogy az ügy az ősz folyamán bíróságra kerül és, ha Theron veszít, az 20 millió dollárjába fog kerülni.LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Megszületett...

A zeneiparnak új hercegnője lett: Beyonce és Jay-Z hétvégén világra jött kislányát máris mindenki imádja.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés