free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Duchovny magyar lánnyal kavar

Borsa         Címkék: duchovny, kishír, magyar, szex, válás 0 hozzászólás

Nem használt a szex elvonókúra David Duchovny-nak. Ahelyett, hogy helyrehozta volna házasságát, most válik. És még az is lehet, hogy egy magyar lány miatt.

Nemrég elég szkeptikusan nyilatkoztunk David Duchovny házasságmentő akciójával kapcsolatban, amikor is önszántából vonult be egy  szex elvonókúrára. A kúra sajnos hiába volt, kiderült, hogy Duchovny és  felesége, Tea Leoni válni készülnek. Ráadásul lehet, hogy mindennek még magyar vonatkozása is van, ugyanis felreppent a hír, hogy a válásnak köze lehet ahhoz, hogy Duchovny és magyar teniszoktatója között szerelmi viszony szövődött.

http://dailymail.co.uk, http://hottiesinthenews.blogspot.com
Duchovny családja körében és a feltételezett magyar kapcsolat: Pákay Edit

A történetből annyi tényleg igaz, hogy Pákay Edit - aki sikeres teniszező volt, de felhagyott a profi sporttal - teniszleckéket ad Duchovny-nak. És bár az ex X-aktás színész és felesége nem kívánták kommentálni a mendemondákat, Edit beszélt a sajtónak. És, amit mondott nem bizonyít ugyan semmit, de kellőképpen sokat sejtet: "Nem akarok mondani semmit, ami Davidnek bajt okozhat, de nem tagadok semmit. David és én közeli barátok vagyunk, és együtt szoktunk teniszezni. Kitűnően játszik, és kedveli az erős, fitt lányokat. Csodálatos ember, nagyon intelligens és kedves, jó ember."

Sokak szerint ez a história a "negyvenes kapuzárási pánikban szenvedő férfi lecseréli feleségét egy fiatalabbra" tipikus esete. Sőt, sokak szerint a 28 éves Pákay Edit nagyon hasonlít Leonira, tulajdonképpen olyan, mint Duchovny felesége egy fiatalabb kiadásban. A háttérben húzódó okokat lehet találgatni, de a találgatások nem változtatnak a tényen - amit sem Leoni, sem Duchovny nem tagad - , hogy a házaspár 11 év után most válik.LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Detektív-képző

Ha szeretnénk kideríteni férjünk megcsal-e, jelentkezzünk a Harriet Bond detektív-képző iskolába.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés