free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Ilyenek vagyunk bátran és szerényen

-PészM-         Címkék: igennem, ilyenekvagyunk, kirakat, láttuk, utcán 14 hozzászólás

Előnytelen adottságaink elfogadása évekbe kerülhet, és nem kevés idő, míg megtanulunk ennek megfelelően öltözködni. Ha megtanulunk. Példák erre is, arra is.

Nem egyszerű megtanulni és elfogadni magunkat a hibáinkkal együtt, de még nehezebb feladat, hogy adottságainknak megfelelően öltözködjünk. Van, akinek ez nagyon megy, de vannak olyanok, akik a szépérzéknek hátat fordítva, erőteljes ízlésrombolást követnek el, egy-egy nem megfelelő, vagy nem megfelelően viselt ruhadarabbal. Szerencsére akadnak olyanok is, akiktől tanulni lehet. Nem bántani szeretnénk, csak ízlést formálni.

Igen

Nem


 


No, ha már puccba vágjunk magunkat, és flangálni támad kedvünk a citybe’, valamint a Szex és New York stylistjának útmutatásait követve állítjuk össze a szerelést, akkor sorvezetőnek remekül megteszi a képen látható összeállítás. Márkás táska az alkaron, hozzá aranyban úszó selyemsál, valami drágább bőrdzseki, szintén aranyakkal kiverve, a hátracsatolt szőke hajkorona mellé egy trendi napszemüveg, hogy azért rangrejtve is, és Carry valamelyik kedvenc cipőkölteménye, kisportolt lábakon. Nem szerény összeállítás, és valószínűleg nem is kétezerbe’ volt.

 

A felvett darabok szerintünk tisztességes példányok, mindegyik a jó megjelenést szolgálja, klasszul nézne ez ki, csak hát… A vaskosabb lábakat testközelből ismerjük mi is, és mindennapos a rinya meg a kesergő, hogy miért is nem ez a kordivat, de mit tegyünk. Tehát ha olyan lábbelit kapunk fel, ami elnyeli a bokát, és a fekete összegészből épp a harisnya színe tűnik ki, a lábakra húzva a tekintetet, akkor egy picit rontunk az amúgy egészen dicséretes toaletten. És nagy kár érte – hiszen nem takargatni meg szégyellni kell, csak a hangsúlyokra figyelni kicsit, és vizuálisan ügyesebben játszani.

 LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Fenék-tömés

Ha már a fenekünk méretével sem vagyunk elégedettek, mindössze 18 000 forintért miénk lehet egy fenék-tömés.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés